Jag trodde aldrig jag skulle sakna jeans.

2016-03-01 - 20:28:09 / 0 kommentarer ..


Första mars ju, vilket också innebär att det endast är en månad kvar till beräknad födsel för Bulan. Självklart hoppas vi att Bulan bestämmer sig för att komma tidigare, det behövs inte vara flera dagar tidigare, det räcker gott med någon dag tidigare haha! 
 
Att vara gravid är helt underbart och hur mysigt som helst och allt sånt. Men igår när jag och mamma var en sväng på stan började jag känna en längtan efter att kunna använda mina normala kläder igen, mina svarta jenas och toppar. Kunna köpa lite fina vårkläder, för affärerna har verkligen fått in massor utav härliga vårplagg och det känns ju väldigt onödigt att gå och köpa stora kläder för att kunna använda dom några veckor till, knappt det kanske beroende på hur mycke magen växer nu in i det sista. Affärerna har även fått in hur mycke härliga vårplagg till bebisar också för den delen, jag dör nästan när jag går i affärerna, skulle kunna köpa allt!
Något jag iallafall har bestämt mig för att köpa är ett par riktigt ordentliga promenad skor, för promenader kommer det nog bli en hel del.
 
Men det är klart, köpsuget är ju alltid som störst till våren, det är ju då värmen börjar komma och man känner att man börjar vakna till liv igen efter en vinter i mjukiskläder.
 
Några nya spännade bilder har jag inte att bjuda på, så därför får det bli två jag-längtar-efter-mina-jenas-bilder. Dock får jag nog bita mig i läppen några månader till innan jag kommer i mina gamla byxor, då byxorna är XS och någon XS kan jag nog inte påstå att jag är nu, iallafall inte om benen.  
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥