Fredag!

2016-03-04 - 19:52:49 / 0 kommentarer ..


Vilket fantastiskt avslut på denna arbetsvecka, den här dagen har inte varit något annat än bra.
 
Till att börja med så går vi idag in i vecka 36 och på MVC fick vi det bekräftat att Bulan har fixerat sig, något som vi har misstänkt ett tag, då jag har haft en riktigt ilande och tryckande känsla neråt. Så himla spännande att det liksom "är igång". Visst det kan ju dröja hur många veckor som helst till, men det känns liksom närmare nu när Bulan har fixerat sig. 
 
Efter att jag hade slutat jobbet åkte vi och hämtade Bulans vagn och barnstolar och såklart var vi ju bara tvugna att köpa mumin babysitter, den kommer bli kanonbra för lillen, hoppas jag!
Är så nöjd med vagnen, den är så himla fin, rymlig, stor och jättehärlig. Det enda som saknas är ett vagnstäcke då åkpåsen var lite förstor för liggdelen, men helt perfekt för sittdelen. Så vagnslakan och något täcke eller en gosig filt ska införskaffas så Bulan får det riktigt mysigt under promenaderna.
 
 
Idag har jag även packat Bulans väska inför BB-tiden.
Jag vet egentligen inte vad som är nödvändigt att ha med och vad som är onödigt.. Har packat ner kläder som jag tänker räcker för minst 3 dagar, blöjor, några små handdukar, baby tvål och olja, jag vet inte om man badar den lilla under tiden på BB?! En filt och en nalle fick också plats i väskan.
 
I helgen blir det att installera babyskyddet i bilen, så vi slipper stressa med det i sista stund sen när det är dags. Ska även försöka börja packa Felix och min BB-väska med, får packa småsakerna sålänge då vi använder de kläder som vi vill ha med och hygienartiklar är ju lite svårt att packa än, då vi använder de dagligen.
 
Det blir nog bra, det är ju inte så att vi kommer gå under om vi glömmer något, det tar ju bara 5 min för Felix att ta sig hem om det skulle vara något livnödvändigt.
 
Hoppas bara kvällen fortsätter vara bra, såg nämligen en sock grabbar kliva in hos grannen förut och jag känner att jag inte riktigt orkar med oljud ikväll. Låter som värsta gnälliga pensionären, men jag tycker att det är sjukt irriterande att höra skrik och hög dunkande musik när man bara vill ha en lugn och skön fredagskväll. Det hade inte gjort mig något om våra lägenheter var mer ljudisolerade, men när grannen exempelvis spelar gitarr och sjunger så hör vi det in till oss och det kan ibland överrösta tv:n, och då är det ett trapphus och förråd imellan våra lägenheter. Nåja, får helt enkelt spela hög musik tillbaka om det blir förjäkligt, hihi! 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥