Stora killen ♥

2016-06-29 20:53:36 / 0 kommentarer ..


Ett tag sen sist, men nu har jag en stund över medan Liam sover någon timma och Felix är på Gotland.
 
Dagarna bara flyger iväg i raket fart och samma med Liam, herre min skapare vad han växer och blir stor. Jag trodde inte att det skulle gå såhär fort.
På lördag blir han 3 månader och så himla mycket som har hänt på dessa tre månader, han älskar att få stå upp och sitta med stöd, mer än vad han tycker om att ligga på mage. Han blir riktigt surig när han hamnar på magen, haha! Att bada är ju väldigt spännande, speciellt när tvålen löddrar sig och även i badet ska han sitta upp. I vagnen vill han gärna också sitta upp. Han är en  väldigt social liten bebis som vill vara med och inte missa något, pratar och jollrar i princip hela tiden.
 
Jag vet inte riktigt hur lång han är, men 68 i kläder sitter ju som en smäck, så han är väll där någonstans i cm. Han hinner knappt använda sina kläder innan dom packas ner i förlitet-lådan. Behöver ju inte köpa några kläder till nästa bebis, de kläder som är försmå för Liam är ju nästan helt oanvända. Men gud vad jag älskar att köpa kläder till honom, ååh det är så roligt!
På tal om kläder så tycker jag att Lindex har bäst kläder till pojkar, dom har hur mycket kläder som helst, fina kläder dessutom. Jag måste säga att jag är ganska besviken på Kapphal och H&M, speciellt här i stan, dom har ingenting till pojkar, allt är bara till flickor.
 
Jag tycker den nya cirkus kollektionen på Lindex är så mysig, så den har faktiskt Liam fått.
 
 
Liam har varit ledsen nu i ett par dagar som jag trodde var på grund av krånglande mage, men magen var det inte utan det är tänderna som är på gång. Så idag var vi och köpte tandgele som gjorde susen! Stackarn, det måste klia så himla mycke i munnen, han tuttar på allt men tyvärr har han inte riktigt förstått vitsen med bitringen, men han värkar tycka att det är rätt läskande att få något kyligt i munnen att tutta på. 

Älskade lilla familj ♥

2016-06-09 22:35:00 / 0 kommentarer ..


 
Nu äntligen tog vi tag i annonsen, 2 månader sent men bättre sent än aldrig, hih!
 
Jag hade tänkt att lägga upp några inlägg nu ikväll när tiden finns, men tydligen har minneskortläsaren bestämt sig för att sluta fungera, så några inlägg blidde det inte ikväll. Typiskt när jag för en gång skulle har tid att sitta vid datorn.

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥