Spöken mitt på dagen?

2016-01-19 - 18:45:00 / 0 kommentarer ..


Igår morse runt 03:30 åkte Felix ner till Malmö för att jobba där nere hela den här veckan, så jag är nämligen ensam här hemma. Än så länge är det inte så hemskt som det har varit tidigare gånger Felix har varit iväg och jobbat. Men igår morse var jag suuuuper ledsen, jag tror inte ens Felix hade hunnit lämna parkeringen innan jag typ storpöla, världens separationsångest. Det värsta var nog när jag skulle gå och lägga mig i sängen igen efter att Felix gått utanför dörren, tanken av att "för 10 min sen låg vi tillsammans här och höll om varandra, nu dröjer det typ en vecka tills nästa gång". Bara nu, när jag skriver de så är det sjukt jobbigt.
 
Men dagen igår gick iallafall. Jag har typ börjat följa Therese Lindgren på youtube och hon har ju gjort en hel del video som jag sysselsätter mig med typ till frukost, middag och innan jag sover. Jag fick inspirationen av henne att själv göra videobloggar så jag började igår att filma lite, men jag vet inte om det är något material som jag kommer att publicera, jag filmar nog mest för att ha någon att prata med, haha! 
 
Jag har verkligen suuuuper svårt att sova om inte Felix är hemma. Jag kan inte bara släcka ner lägenheten för att sen gå och lägga mig och sova, det funkar inte. Så jag myste till det rätt ordentligt igår kväll i sovrummet innan jag skulle sova. Tände upp massor utav ljus, gjorde en god smoothie (jag vet, man ska inte äta efter att man har borstat tänderna), bullrade upp massor kuddar i hela sängen, sen låg jag och tittade på youtube och myste med bebismagen, så tekniskt sätt är jag ju inte ensam eftersom att bulan är med mig.
 
 
Idag blev det sovmorron ända fram till 10:30. Jag tror faktiskt att hela veckan kommer bli såhär, sova längre om dagen, känns som att dagarna går fortare då. Det första jag ser när jag kliver upp är snö, massor av nysnö! Så himla glaad! Käkade en snabb frukost, startade en tvätt och sen gav jag mig ut på en promenad med kameran, gick gångbanan som går nere vid viken och bort mot Gertrudsvik. Jag måste berätta något som hände mig idag när jag var ute, det var sååå jäkla läskigt! 
 
Jag gick bort mot Gertrudsvik/Norra på gångbanan nere vid vattnet, när jag hade kommit en bit så blev det så himla kallt om benen så jag tog en avtagsväg upp från vattnet för att gå hemåt. Så ser jag lite längre bort till vänster att det är en liten skogdunge med en gångväg igenom så jag gick mot den, för det var ändå liksom påvägen tillbaka. Då kommer jag in på Norra kyrkogården och jag har aldrig varit där så gick jag runt lite och läste på gravstenarna. När jag står vid en gravsten så hör jag hur det kommer någon och går en bit bort, eftersom att det är nysnö så knarrar ju snön, jag tittar mig omkring men jag ser ingen, så jag tänkte att det var nog bara min jacka som knarrar för den prasslar lite. Men så fortsätter jag höra att någon kommer och att stegen kommer närmare mig, så jag drar ner luvan för jag har luvan på mig, vände rmig om tusen gånger för att se var personen är men ser ingen, sen ställer jag mig helt stilla, verkligen stilla. Då hör jag steg i snön precis brevid mig, inte ens 1 meter ifrån mig, jag hör hur snön knarrar som att någon kommer mot mig och ställer sig brevid mig. Jag blev så chockad så jag står kvar en stund och bara tittar innan jag fattar att det är nog dags att gå och då kände jag hur hjärtat börjar slå så hårt att jag trodde det skulle hoppa ur bröstet på mig. Det var riiktigt obehagligt och jag blev så jäkla rädd efteråt, rös i hela kroppen hela vägen hem. Sjukt!
Man har ju alltid hört att det ska spöka på den där kyrkogården, men det är aldrig något jag riktigt har trott på. Det är ju så skrockigt att det spökar på kyrkogårdar, men jag kan inte förklara det som hände idag, jag kan inte se någon logisk förklaring i det som hände!
 
Tur att det där hände under dagen och inte nu ikväll eller något, för då skulle jag adrig kunna sova ikväll. haha! 
Om en liten stund kommer Josse hit, förmodligen med lite gottigheter som vi ska smaska på till tv:n.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥