Ensamdag 4/5

2016-01-21 - 13:54:57 / 0 kommentarer ..


..och imorron kommer världens bästa kille hem, äntligen! ♥
Som jag har längtat dom här dagarna efter min finaste älskling. ska pussa på honom heeeeela kvällen imorron, så fort han kommer innanför dörren så ska jag inte göra något annat mer den dagen än att bara pussa och krama om honom så himla mycke.
 
 
Som jag skrev sist så kom Josse hit i tisdagskväll med chips, dipp, coca cola och godis. Vi satt i soffan hela kvällen och bara pratade så himla mycke skit, klockan sprang iväg och helt plötsligt var klockan typ 01:00 och då drog Josse hem och jag gjorde ordning mig för att sova. 
 
Igår (onsdag) så sov jag ända till kl 12! Det var jättelänge sen jag sov så länge in på dagen. Vanligtvis brukar jag vakna vid 8 - halv 9. Men iallafall, så gjorde jag mig i ordning och åkte till Josse och hennes lille son. Gick på en promenad, åkte lite pulka och sen följde jag med hem på en bit mat hos Josse och hennes familj.
Josse nämnde typ hela dagen igår att hon va sugen på att färga håret, vilket fick mig också att bli sugen på att faktiskt göra något med mitt hår. Nu har mitt hår sett likadant ut sen 3 år tillbaka, samma frisyr och samma färg, så jag tänkte "YOLO"! Vi bestämde oss för en "färga-håret-kväll" igår. Jag blekte slingor för att lätta upp håret lite, och jag tycker att det blev väldigt bra, blev faktiskt väldigt nöjd! En bild på håret kan ni få se imorron eller något, för idag boostar jag håret med kokosolja eftersom att blekning inte alls är så speciellt bra.
 
På tal om kokosolja, så är det min nya favorit produkt, använder kokosolja dagligen till typ allt! Jag älskar att använda kokosolja!
 
♣   Varje morgon och kväll smörjer jag in hela kroppen med kokosolja istället för lotion. Kokosoljan smälter in i huden och återfuktar verkligen på djupet, medan lotion lägger som som ett lager på huden.
Speciellt nu när jag är gravid och har en växande kropp är jag väldigt noga med att smörja kroppen med kokosolja för att slippa få hudbristningar. Så fort jag upptäcker något märke på huden är jag där och smörjer och efter ett par dagar är märket borta. 
 
♣   Jag använder kokosoljan som primer innan jag lägger på smink. kokosoljan hjälper även huden i ansiktet att hålla sig återfuktad och håller även finnarna borta.
 
♣   Istället för vanliga hårinpackningar använder jag kokosolja. Hårinpackningar innehåller oftast silikoner som sätter sig som ett skydd runt hårstråt, vilket gör att håret känns mjukt och lent. Men kokosoljans näring och fett går in i håret och i hårbotten och gör verkligen under! 
 
♣   Jag använder kokosolja som handkräm. Nu när det är kallt ute har mina nagelband en tendens till att bli torra och nariga, då hjälper kokosoljan hur bra som helst att hålla nagelbanden mjuka och fina.
 
Nåja, nog om kokosoljans underverk.
Nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig redo för dagen. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥