Blondin

2016-01-22 - 19:04:00 / 0 kommentarer ..


Ni kan aldrig gissa vad som hände mig igår kväll när jag skulle gå och lägga mig. Felix ringde en stund efter 22-tiden och ville att jag skulle komma ner och öppna porten! Som taget ur en film, ni vet när tjejen är ledsen och väntar på sin älskade som aldrig kommer och när hoppet nästan är ute, så dyker mannen upp och det blir ett lyckligt slut, haha typ. Det är riktigt skönt att ha honom hemma igen ♥
 
 
Igår lovade jag att komma med en bild på det nyblonderade håret ↑
Som jag även nämnde igår så är jag väldigt nöjd, däremot så ser man bättre i verkligheten att håret är slingat. På den där bilden ser det som att jag har blonderat hela håret, men det har jag icke. 
 
Jag använde Moods blondering, slingblond och silver blond tror jag de hette. Jag började med att pilla ut hår ur slingmössan, sen blonderade jag typ varannan slinga med den slingblonda blonderingen, lät blonderingen verka en önskad tid, tvättade ur blonderingen med slingmössan på och färgade sedan alla slingor i slingmössan med den sliver blonda blonderingen. Ville ju inte få gula slingor, utan mer kall-blonda slingor. Så jag har två nyanser av kall-blonda slingor i håret, ljusare och lite mörkare vilket enligt mig gör håret mer effektfullt än att bara ha en nyans på slingorna. 
 
Förövrig kan jag beräta att bebis blir 30 veckor gammal idag, det närmar sig!
När jag tänker att vi redan är i vecka 30, så tänker jag att bebis kan komma när som helst typ, för det låter så himla nära till vecka 40 liksom, men om man tänker på när bebis är beräknad, den sista mars så är ju det jättelänge kvar.. Vi böjar bli lite otåliga här, hah!
 
Nåja, nu ska jag ta helg tillsammans med den finaste killen, dags att plocka fram godis, popcorn och film. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥