4 januari

2016-01-04 - 22:39:19 / 0 kommentarer ..


det var typ hundra år sen jag satt vid datorn känns det som. Sist jag satt vid datorn var den 18 december, så det är ett tag sen. Men idag drog allvaret igång, å jag påbörjade en av de sista skoluppgifterna. Jag hann inte att göra så mycket innan mamma ringde och frågade om jag ville följa med runt i stan en sväng, klart att man hellre följer med att varv i stan än att sitta hemma och göra någon tråkig skoluppgift. Jag får helt enkelt göra ett nytt försök med skoluppgiften imorron igen.
 
Julen har varit bra, varit runt och firat lite både tillsammans med mina föräldrar + släkt och med Felix föräldrar + släkt. Denna jul bestämde jag och Felix att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra, det är ju så sjukt onödigt när vi kan köpa vad vi vill i vanliga fall. Men jag kunde ändå inte hålla mig från att köpa något, så jag gav fyra ölsejdlar och en bok till Felix i julklapp. Boken är sjukt rolig och heter "Grattis du ska bli pappa!", författaren berättar så sjukt roliga historier om sina upplevelser som pappa under barnens första år och väldigt bra tips och sånt man som blivande föräldrar kan tänka på. Riktgt rolig bok faktiskt!
 
Vi har även varit en sväng i Linköping och handlat, ikea så klart!
Bebisen har fått sig en säng med tillbehör och en graderob som vi redan har byggt ihop. Vi kunde inte hålla oss från att bygga ihop möblerna. Man kan väll tycka att det kanske är lite tidigt, men vad sjutton, byggas ihop ska dom ju ändå någon dag så då tyckte vi at vi lika gärna kunde göra det nu så är möblerna klara.
 
 
Till mig själv blev det en hel del nytt smink, kände att jag behövde uppgradera min kvinnlighet nu när jag bär omkring på bulan och allt. Jag må vara den sämsta på smink, så himla dålig på att fatta vad man använder alla produkter till. Turligen fick jag en super bra experdit som visade mig massa olika produkter och förklarade vad alla olika produkter hade för syfte. Men så får man ju också stå sitt kast när man ber om hjälp, för billigt blev det fasiken inte! Men jag är verkligen supernöjd med det nya sminket och såhär bra har aldrig smink någonsin suttit på mig, det är faktiskt värt att köpa lite dyrare smink om man vill att det ska se bra ut. 
 
Bebisen har även fått sig en vagn och bilbarnstolarna, men dom hämtar vi inte ut förrän i början av mars. Blir ju så himla mycket grejer här hemma annars. Samtidigt som jag egentligen vill ha hem allt så kan jag prova att gå med vagnen, utforska alla funktioner, prova att motera bilbarnstolarna, haha! gud så ivirig och fjantig man kan bli ibland, men det är ju så himla spännande!! 
 
 
 
Denna skönhet ska vår lille bebis rulla i, lyx ska det vara, haha! Den här vagnen är från emmaljunga och är en mondial de luxe, en combivagn med både liggdel och sittdel. 
Bilbarnstolarna blev ett sett från BeSafe, med både babyskydd och sen en bilbarnstol från 6 månder - 4 år.
När bebisen kommer ut så ska h*n även få en babysitter istället för ett vanligt babygym där ungen ligger på golvet och glor rakt upp i taket. Ungen ligger ner större delen av dagarna, då kan det ju vara lite roligare att kunna se vad som händer runt omkring, uppe i taket händer det inte så mycket.
 
På tal om bebisen, så växer den lilla så det knakar, kläderna krymper för varje vecka, haha! Skulle ha samma en klänning på nyår som jag hade den 23 på uppesittarkvällen, men då var den för liten så det gick inte, jisses.. Man tänker inte på att magen växer så fort, men jag såg en bild förut som är tagen några dagar innan julafton, gud vad liten magen var, det är ju bara för ca 14 dagar sen. Jag måste erkänna att jag tycker att magen är så himla fiiin, den är så rund och len, och en sålänge inte en enda bristning, varken på brösten, magen, stjärten eller benen även att jag har gått upp ca 15 kilo sen inskrivningen. Förhoppningsvis så är det 15 kilo som kommer försvinna när bebis kommer ut.Ska försöka någon dag framöver att få till en någon bild. Det är lite bildtomt här på bloggen. 
 
Men det är ju så himla fantastiskt att få gåvan att bära en liten bebis i ens mage, vilken känsla, helt fantastiskt! Att barnets utveckling går fort under det första året är för mig inga lustigheter, men gud vilken otrolig känsla det är att känna barets utveckling redan i magen. Från små, små puffar till dessa stora rörelser som är nu, känner hur hela bebisen tränar styrka genom att ta i pressa sig utåt mot "magväggen", eller utforkandet av hur stor magen är, små killande fingrar eller en vickande fot under revbenen, eller en liten rumpa och huvud som helt plötsligt kommer utputandes på sidorna av magen, det är så himla mysigt! 
 
Både jag och Felix längtar så in i bängen till den dagen då bebis bestämmer sig för att komma ut, kommer bli så himla spännande att få möta den lilla individen som är i min mage och verkligen få se vem det är. Det här måste ju vara livets topp! 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥