helg!

2016-02-12 - 19:31:05 / 0 kommentarer ..


Idag är jag helt färdig, har varit trött hela dagen. Men jag har ändå hunnit med att jobba och städa här hemma. Tog en tupplur på soffan också för att kunna hålla mig vaken lite längre ikväll. Annars kommer jag somna runt 22-tiden och vakna kl 7 imorron bitti. Ska försöka att hålla mig vaken till midnatt iallafall, så kanske jag och Felix kan få en liten sovmorron imorron. 
 
Idag är det fredag, vilket också innebär att vi går in i en ny vecka, 33. Sen graviditeten gick över vecka 28 så har veckorna verkligen sprungit iväg. Om jag får säga det själv så har jag inte haft så stor mage förrän nu, nu har magen börjat växa ordentligt och det är nu jag börjar känna mig gravid och då är graviditeten nästan slut, känns inte riktigt som att jag har hunnit njuta tillräckligt av magen ju.
 
Just nu sitter jag och myser med bulan som är vaken och aktiv, så mysigt att känna bulis rörelser. Tänk att det är en liten bebis i min mage, en liten bebis på ca 2 kg och 45 cm. Snart är det dags att komma ut, lilla älskade plutt du är mer än väkommen till oss ♥
Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning för en kväll framför tvn och fångarna på fortet, får ju inte missa Jonas och Tony ikväll!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥