Fredag

2016-02-05 - 15:12:09 / 0 kommentarer ..


Igår jobbade jag en stund på förmiddagen fram till lunch. Därefter åkte jag till arum för att spendera dagen med mina föräldrar. Jag tog med mig kuddarna dit och lånade deras tumlare, det tog hela dagen för kuddarna att bli torra, men jag kan lova att dom var grymt sköna att sova på inatt. 
 
Vid 23.15 hämtade jag upp Felix vid Långsjön, äntligen kom min fina pojk hem ♥
Natten har varit den bästa på hela veckan, somnade i princip direkt och sov hela natten igenom utan att vakna. Så idag är jag utvilad och pigg.
 
 
Dessutom är det fredag idag, det betyder inte bara helg utan också en ny gravidvecka, 32!
I gravidappen som jag har står det att bebisen i den här veckan kan börja lägga sig med huvudet neråt, men det tvivlar jag på att vår bebis kommer att göra. Lillen har ju precis hittat till höger höftben att sparka på och älskar att ligga med huvudet vid naveln och pressa utåt, lilla älsklingen ♥
 
Både jag och Felix börjar bli väldigt otåliga, vi längtar så himla mycket efter att få bli en liten familj. Det är så himla spännande, vem är den lilla människan i magen? vem kommer den lilla vara lik? vems olika drag kommer lillen få? blir det blå ögon som jag eller blir det Felix brun/gröna ögon?
 
Jag mår fortfarande väldigt bra och jag tycker inte att det är jobbigt att arbeta än. Jag har läst några andra gravidbloggar och de flesta börjar gå hem från jobben runt den här veckan. Men istället för att gå hem, så börjar jag jobba istället, hah! Men det är lite för att jag ska ha något att göra om dagarna, sen som sagt så är det ju bara 55 % så det är inte många timmar om dagen. 
Föresten så har jag börjat få kontroll över andningen också. Skrev ju för någon dag sedan att jag hade lite svårigheter med att andas, men jag har "lärt" mig hur jag ska göra för att underlätta andningen när det är som tyngst. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥