Dags för nytt köksbord

2016-02-10 - 15:04:49 / 0 kommentarer ..


Här springer dagarna förbi, skönt om ni frågar mig, alltid en dag närmare målet! 
 
I måndags gick jag på halvtids tjänsten och jag trivs väldigt bra där jag är, det är mysigt. Dessutom har jag arbetat med några av dom på tidigare arbetsställe, så det det är inte helt nya ansikten. Det är rätt skönt att slå ihjäl några timmar om dagarna faktiskt, även att jagär ganska så trött när jag kommer hem, men det gör inget för nätterna är helt gudomliga, sover hela nätterna igenom. 
 
Förutom att jag arbetar går jag omkring här hemma och fantiserar lite om möblering. Felix och jag skulle behöva ett nytt köksbord, då vi idag har ett vinglit barbord som är helt odugligt och kommer bli odugligare med tiden, så vi har varit på jakt efter ett nytt bord ett tag, fram tills för någon vecka sen som jag kom på bästa idén, vi bygger ett eget! Varför har vi inte funderat på det tidigare? Felix är ju snickare, han kan ju bygga och jag underhåller med verktyg och olja, hah!
Som tur är, är vi ganska eniga om vad vi vill ha för köksbord, något riktigt rustikt träbord. Tror att det kommer bli riktigt bra faktiskt. Vårat kök är inte så stort, så det är ganska svårt at hitta ett bra bord som passar och som får plats.
 
Något i stuk med dessa bord på bilderna här under, ett kryssbord som är ganska maffigt, men av mörkare träslag, om man antingen bygger i valnöt som är Felix favorit eller om man betsar ner bordet. Men det får Felix välja för det är han som är experten på trä här hemma. Jag säger hur det ska se ut och han bygger. 
 
Bilderna är lånade från google.se/rustikt matbord

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥