1 februari

2016-02-01 - 19:09:00 / 0 kommentarer ..


Åh hörrni, jag som trodde att snön var över för i år  men så kom det lite flingor idag också! Det kanske inte är försent än att få någon meter snö innan våren kommer, hoppas hoppas!
 
Dagen har varit ganska lugn för min del, jag sov ända till kl 10 imorse. Inte så konstigt med tanke på att jag fick gå upp och vandra kl 03:30 inatt. Lille vännen i magen låg ju hur tokigt som helst. Låg jag på sidan åt höger, så låg jag på lillens huvud, om jag vände mig om och låg åt vänster så låg bebisen och sparkade förvrilt ner mot madrassen, stackarn! Jag vet att bebisen har massor utav plats i magen, men jag tycker så synd om den lilla, känns som att jag knosar plutten där inne. Så det fick bli några varv runt om i lägenheten tills lillen snurrade runt och la sig med huvudet uppåt, då kunde jag gå och lägga mig igen, haha! Så fånigt egentligen ju.
 
Jag har ju haft en ganska lätt graviditet. Jag har inte haft några speciella svårigheter, så som foglossning eller ha-begär av något, jag har ju knappt ens varit trött, snarare tvärt om är ju piggare nu än någonsin innan, vilket jag är väääldigt tacksam över. Men nu typ den sista veckan har jag lagt märket till något som jag tycker är lite obehagligt, det är att andningen har förändrats. Det är ju inget konstigt med de, ganska självklart när bebisen växer och trycker mot alla organ och så. Men jag har väldigt svårt att veta hur jag ska andas. Andas jag genom munnen, så får jag in för mycket syre, då blir jag jätte yr så jag nästan svimmar och genom näsan får jag ta i, för näsgången känns väldigt trång. Felix höll på att bli galen igår kväll när vi skulle sova, han beskrev min andning som en orkan med stormvyar, stackarn! Jag får nog träna lite på det här med andning, det är ju trots allt några veckor kvar tills det lättar igen. 
 
Nåja, dagarna just nu är lite halvtråkiga faktiskt. det händer inte så mycket. Felix jobbar ju borta en del dagar i veckan så en del dagar bli väldigt långa när man bara går hemma. Turligen har jag några arbetsdagar framför mig så jag får lite att göra iallafall. Annars känns det som att jag bara går och väntar och väntar, det är nästan så att jag vill sova bort dagarna, så det går fortare till bebis bestämmer sig för att komma ut.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥