Liams dop, 27 augusti

2016-08-29 16:48:42 / 0 kommentarer ..


I lördags var det äntligen dags för Liams dop, han var så himla duktig. Lite uttråkad i kyrkan, men de levande ljusen var ju väldigt spännande att titta på. Självvar jag väldigt pirrig i magen, var så orolig att jag skulle stå där framme i kyrkan och böla, haha! jag är så känslig och när Lisa sjöng sina låtar var det väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna. 
 
Efter kyrkan gick vi över till församlingshemmet, där jag och mamma var dagen innan jag pyntade. Fikade på smörgåstårta och vanlig tårta som Felicia, felix syster hade bakat, den var så fiin och hur god som helst. Det blev en ganska lång dag för honom och när det var dags att öppna presenter somnade han gått i Felix famn.
 
Efter dopetkalaset blev det 50-års kalas för Liams farmor, så kvällen spenderade vi där. Tanken var att vi egentligen skulle sova kvar, men det blev lite mycke för lilleman som vi åkte hem runt 22.30.
 
 
Det blev ett lyckat dopfirande och vi är mycke glada över alla presenter som Liam fick. Blev otroligt glad över att Liam fick saker som han faktiskt kommer ha nytta av, kunna leka och använda. Superfina presenter!  
 
Tackar alla som var med och firade Liams dopdag med oss, tackar så mycket för alla fina presenter. 

Hallå!

2016-08-29 15:54:49 / 0 kommentarer ..


Ojoj, nu har det gått en lång tid sen sist, men det händer så himla mycket om dagarna att bloggen inte hinns med. 
 
Den här sommaren har varit helt underbar, att få spendera härliga soliga dagar tillsammans med min lilla familj har varit oslagbart. Vi har hunnit med några utflykter, bla har vi varit på Kolmården tillsammans med mamma, jimi och jimis flickvän Emma. Vi har även hunnit med en tripp till Gotland också, Felix o Kim hade några dagars jobb där, så jag och Liam följde med. Dock var ju vädret det sämsta tänkvärda, det regna varje dag, och då menar jag regnade varje dag, det var inte uppehåll på två dagar. Liam och jag försökte hitta på saker om dagarna iallafall, men det var lite knöligt och lite trångt då vi bodde på vandrahem den här gången. 
 
Liam har vuxit på sig och är en stor pojke som älskar banan, han är helt tokig i banan, haha! och gröt är ju väldigt gott det med. Mat överlag är väldigt intressant och han vill gärna smaka på allt, så det mesta får han faktiskt smaka. Han växer så fort, och på fredag är han redan 5 månader, jisses. Det är så himla mysigt att vara hemma tillsammans med honom och det glädjer mig att jag har ett år kvar med honom, då tanken är att jag ska vara hemma tills Liam är ca 1,5 år. Jag känner, att det är lite 'onödigt' att skola in Liam på förskolan precis innan sommaren, då sommaren på förskolan ser annorlunda ut än resten av året. Det känns lite dumt att ge honom en trygghet hos vikarier, hos vänner som han kanske inte kommer ha efter sommaren, då många förskolor går ihop ocg hjälps åt, då måste han liksom 'skolas om' till hösten med nya pedagoger och vänner. Då är det lika bra att vara hemma över sommaren och skola in honom på hösten så han får en trygghet hos de riktiga pedagogerna. För mig är det viktigt att Liam känner trygghet hos sina förskolefröknar, då det är där som han i princip kommer spendera hela sina dagar. Men jag är inte ett dugg orolig över förskoleperioden, men det har nog med att jag själv är i yrket och vet hur saker och ting kommer gå till. 
 
nog om det.. i våras nämnde jag att Felix och jag skulle bygga ett matbord och det har vi nu gjort. Är så himla nöjd och det är med glädje vi äter frukost och middag vid bordet, Liam glädjer sig också till att sitta vid borde och äta tillsammans med oss. 
 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥