Söndag

2015-09-27 - 22:34:24 / 3 kommentarer ..


Gud vilken härlig helg det har varit, både jag och Felix har försökt att ta till vara det fina vädret så gott vi kunnat.
 
I lördags åkte vi en sväng till Gamleby och käkade mat tillsammans med svärfar, när vi ändå var där så passade vi på att lacka igen bucklan som vi har fått på bakskärmen, för att någon idiot här i världen inte kunde vara lite försiktig när hen öppnade sin bildörr!
 
Idag har vi också försökt att njuta till fullo, satt en stund på balkongen och fikade innan vi bestämde oss för att gå en liten promenad på Gränsö, som slutade med att vi gick ca 1,5 mil, liten promenad.. Fick ju några upplevelser på vägen, bla att nästan bli attackerad av en värsta pittbull hund, som gloperade (jag vet inte vad det heter när hundar springer jättefort) mot mig med mördar blick. Höll på att bajsa ner mig och det enda jag klarade av var att skrika. Ägarna till hunden var ute på utflykt tillsammans med sina barn, stackars barnen, dom trodde att jag va helt galen, haha! Förutom det var det en skön promenad, var lite rädd att jag skulle få problem med ryggen när vi hade halva vägen kvar tillbaka, men det gick super. Det är nu ikväll jag känner av att ryggen har blivit ansträngd, vilket också märktes förut när jag hade legat en stund i soffan och spelat spel på telefonen och skulle resa mig upp, Felix skratta så han låg dubbelvikt. Jag är stelare en ett kylskåp just nu, och har varit i några veckor. Försöker vara flitig med lite yoga övningar för att sträcka ut ryggen och musklerna, sorligt nog kommer jag på att jag ska göra övningarna lite försent bara. 
 
Imorron drar vardagen igång igen, vilket för min del innebär examensarbete. Jag och Ronja har kommit väldigt långt i vårat arbete och jag känner mig otroligt nöjd med det vi har åstakommit hittills. Förutom att skriva examensarbete om dagarna pysslar jag lite med broderi. Har precis blivit klar med julgransmattan och nu har jag beställt hem nästa projekt, en julduk, som jag räknar med att bli klar med innan jul.
 
 
Något mer jag kan berätta som är lite kul, eller kul kanske det inte är men jag har nämligen börjat använda inpackning med färg. Jag är ju guld blond naturligt och tycker väll att min naturliga hårfärg är väldigt fin. Jag har helt enkelt vant mig vid att tycka om min naturliga hårfärg med tanke på att mitt hår tar väldigt mycke skada vid färgning. Men iallafall, så kände jag nu efter 2-3 år utan färg i håret att det skulle vara roligt att ha någon liten förändring nu till hösten. Så jag klickade mig in lyko, min favorit sida och fann en hårinpackning med färg. Väldigt smart tycker jag, håret får vård och även färg som sitter i ca 3-4 dagar. Så om man vill göra något lite speciellt till någon fest eller liknande så passar ju detta väldigt bra, iallafall för mig. Eftersom att jag är ljus, har jag då valt en inpackning med brun färg. Jag tror inte har någon före och efter bild, men resultatet ser väldigt naturligt ut, ser inte alls sådär färgat ut som det gör när man färgar håret med vanlig hårfärg. Dessutom så försvinner all färg efter några dagar, och håret har fått tillbaka sin riktiga hårfärg. Lite som sån där sprayfärg man fick hos frisören som liten.
 
Nu har jag kämpat här en stund med att få ihop ett inlägg och hade väll tänkt att göra mig ordning för natten, men innan jag går och lägger mig så ska jag försöka ta mig ut och titta på månen som tydligen ska uppvisa nått fantastiskt fenomen som vi inte kommer att kunna skåda förrän 2033 igen. Viktigt att gå ut och titta på fenomenet innan man somnar.
 
avslutar det här inlägget med en bild från idag. 

Kommentarer

Tack va snäll du är! 😊 jag har alltid varit noga med att smörja mig morgon & kväll, även innan jag blev gravid. Men jag tror det mest handlar om hur fort man växer & vad man har för hudtyp. Jag är ju inte speciellt stor o det har växt i jämn takt så huden har nog bara hunnit med helt enkelt. 😊 är du gravid eller är du rädd för bristningar ändå?! 😄

Svar: Åja, jag hoppas att jag har den turen också! Jaa, jag har en liten i magen som kommer ut någon gång i mars-april, är beräknad till 31 mars.
Johanna Huhtala

2015-10-10 - 10:42:43

Men va kul! Det har jag ju missat helt o håller. Grattis till Er! :)

Svar: det är ingen fara, jag har inte skrivit ut det på nätet än, haha!Ska försöka få tid och lust att skriva ett inlägg om det.

Grattis till er ju, herregud så himla söt liten kille!
Tänkte på dig hela kvällen när jag såg att du låg inne på förlossningen. Måste ju vara så himla otrolig känsla, att man har gått i så många månader och väntat på något, och helt plötsligt är väntan över!
Johanna Huhtala

2015-10-12 - 09:40:35

Ja det måste du ju! Är så himla glad att jag skrivit om min graviditet för man glömmer så fort!! ☺️ Ja han är söt, helt otroligt alltså. Det är en sån mäktig upplevelse, det häftigaste jag gjort någonsin & jag blir nästan lite avis på att du har allt det härliga framför dig! Skulle göra om det alla dagar i veckan om jag kunde, kicken efteråt är helt magisk! Lycka till med allt ☺️❤️

2015-10-15 - 18:30:13

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥