Full rulle är vad mina dagar just nu består av.

2015-06-01 - 22:07:26 / 0 kommentarer ..


Sista rycket i skolan för den här terminen, näst sista så nu har jag äntligen bara ett halvår kvar tills jag är klar förskollärare. Den här veckan har jag en invividuell uppgift som ska in som är en förberedande uppgift inför C-uppsatsen som drar igång i höst. 
Ronja och jag ska skriva vår C-uppsats om ipads i förskolan.. heta diskussioner om digitala verktyg i små barns ålder.
 
Brevid skolan håller jag även på att planera och fixa för en hejdundrande midsommarfest tillsammans med Felix syster, det kommer bli så sjukt bra! Hoppas bara på att vädret är på vår sida i år, så det håller sig så där soligt och varmt. Men regnet slår väll aldrig fel på midsommarafton?
 
Studenttider är det också, ska nämligen åka till Jönköping och fira Felix kusin som tar stundenten i år. Ska bli kul att få åka till en annan stad och fira student.
På tal om studenttider så var det ju balen i helgen. Felicia och jag åkte ner en sväng och tittade. Tycker synd om de som gick balen i år, världens regnoväder och svinkallt. Tråkigt om man har lagt ut massor av pengar på håruppsättning och klänning, så förstörs allt på grund av vädret.
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥