7 Juli

2015-07-08 23:32:34 / 0 kommentarer ..


Ekar tomt här, förmodligen så kommer det att fortsätta att vara ganska så tomt en tid framöver. 
Anledningen är ganska simpel, jag har helt enkelt tappat lusten, inspiration och intresset av att blogga. Jag har bloggat nästan exakt 5 år så det är klart att lusten och inspirationen börjar svalna för bloggen, jag tänker inte tvinga mig själv att blogga utan gör det när lusten faller in, som ikväll. 
 
Sen sist har jag hunnit med en hel del. Jag har hunnit bli super brun, utan att bränna sönder mig! Jag har äntligen lärt mig att använda solkräm. Jag har även blivit riktigt bra på vollyboll som vi har spelat en hel del den senaste tiden. Jag tog första steget att gå ut och lägga mig på gräsmattan här i området och sola, och nu ligger var och varannan granne där ute och solar. I helgen var jag och Felix i Stockholm hos Tobbe och Sara, vi var och tittade på Alice Cooper som spelade på grönan, riktigt bra! Lördagen spenderade vi hela dagen på klipporna med vin, strålande sol, bad, grillad krov och massor av mys! Söndagen var lite sämre väder, men vi kom iväg en sväng till en badplats några timmar innan jag och Felix for hemåt igen. Stannade till i Söderköping för att gå en liten runda vid kanalen och käka plankstek. 
 
 
I måndags gick Felix på semester, så detta är vår första semester tillsammans. De senaste åren har jag jobbat varje sommar, men i år så ville Felix att jag skulle vara ledig tillsammans med honom, så så fick det bli! Jag klagar inte på att få vara hemma tillsammans med den underbaraste människan i en hel måndad. 
 
Nu i veckan har vi fart omkring som två dårar. Igår (tisdag) åkte vi till Vimmerby och spelade minigolf, kollade in Vimmerbys stad och fikade. På vägen hem svängde vi in i Gamleby och käkade thai och spelade dart. 
Idag blev det också en spontan utflykt. Den började vid Mio, var och tittade på ett nytt rumsbord, men det var inget som passade oss så det fick bli en tripp ner till mörlunda. Något bord kom vi inte hem med, men 3 kataloger fulla av bord som vi ska titta igenom och fundera på fick följa med hem. Har inte hittat det där perfekta bordet än som både jag och Felix vill ha. Vi har en tydlig vision om hur bordet ska se ut, sen är det bara att någon jäkla möbelaffär ska ha vårat "dröm" bord också.
 
 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥