Nu är det jul, här i vår lägenhet.

2015-12-08 - 11:13:28 / 0 kommentarer ..


Nu kan jag bekräfta att jag har gått över +10 kg sen inskrvningen, helt sjukt! Vad sjutton har jag stoppat i mig? vart sitter alla kilon? Jag tror att några kilon är vatten, eller vätska, jag tycker att jag ser det nere vid anklarna och fötterna, för mina skor har börjat klämma lite. Även runt ljumskarna och under rumpan sitter det lite extra kilon. Brösten är heller inte så oskyldiga till att ha dragit på sig lite extra, men gud 10 kilo, det är ju galet!
 
Magen har också börjat växa med rejäl fart, under de senaste dagarna har kläderna börjat krympa. Så jag ska faktiskt om en liten stund bege mig ner mot stan och möta upp Matilda för att handla lite extra kläder. Det blir väll mest baskläder, så som leggins och linnen. Jag känner inte att jag vill gå och köpa en helt ny graderob för att ha kläderna några veckor och sen är dom försmå igen.
Ska även se om jag kan hitta nån bra ytteroverall till den lille, satt igår och tittade runt lite på nätet men det var ju inget att häng i julgranen precis. De är ju ingen panik just nu, det är ju ett tag kvar så det kan ju komma ut några fina till våren som inte är så jätte tjocka.
 
Det här med att se fram emot något och utföra det vid planeringstid är inte min starka sida just nu. Vill gärna ha allt och göra allt på en gång, som exempelvis detta med julpynt. Jag hade planerat att sätta upp granen och pynta inför jul på fredag, men inte! I helgen då drog jag igång med världens julpyntsprojekt, igen. Den här gången var Felix inte hemma, det var väll förväl det. Julsaker överallt, men inte helt kaos som vid första advent. Granen tog för mig runt 45 min att sätta ihop och väckla ut alla grenar. Sen var det dags för ljusen, från att jag öppnade ljuspaketet tills jag satt fast det sista ljuset så tog det 1 timma. Ljusen var helt nya, så paketet kom direkt ifrån affären och jag kan väll inte direkt påstå att det var en logisk människa som hade satt fast dom där ljusen. Dom satt helt kors och tvärs, fram och tillbaka, upp och ner. 
 
Började med att fästa ljusen nerifrån och uppåt, men när jag kom upp till toppen hade jag 16 ljus kvar i handen, så det var bara att börja om, från toppen och neråt istället. När jag hade satt fast det sista ljuset längst ner inspekterade jag granen och märker att två ljus i mtten av slingan inte har fått någon plats utan hänger från granen, trodde jag skulle få nippran totalt! Granen tog mig i pincip hela dagen att klä började vid 10 på förmiddagen och var nog klar med granen runt 17 när Felix kom hem. Men nu är dne på plats och pryder vardagsrummet så fint!
 
 
Här ser ni vad jag skulle ha alla kottar till. Tidigare i höstas gjorde jag kottmanschetter till julgransljusen. Dom är verkligen jättefina och jag är jättenöjd, men sorgligt nog så syns dom knappt i granen, haha! Så himla typiskt efter allt arbete och slit jag har lagt ner på dom där jäkla kottarna, så syns dom knappt, om man inte går riktigt nära för då syns dom.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥