För en gång skull!

2015-12-08 - 19:47:00 / 0 kommentarer ..


Jag tycker att det är ganska snyggt att ha strumpor till klänning, haha!
 
Jag hittade faktiskt en hel del nere på stan idag, ganska förvånad om jag får säga så. Västerviks handel brukar inte ha något tilltalande i sina klädbutiker, men idag hade affärerna slagit på stort tror jag. egentligen skulle jag bara köpa en klänning till helgen, men jag hittade lite andra plagg som fick också följa med hem. 
 
På Ginatricot fann jag en grå långklänning, och två polotunikor. Jag är väll egentligen ingen jätte fan av polokrage, men jag måste erkänna att det faktiskt är ganska skönt, och så fult är det egentligen inte när man väl har vant sig, haha! Det blev en guldglittrig och en grå polotunika. Jag vet inte om dom heterpolotunika, men jag tror ni förstår vad jag menar. Den grå polotunikan tycker jag passar både som linne och som tunika till leggins. Dessa tre plagg kostade 199:- st, mycke prisvärt tycker jag. 
 
Samma gäller på H&M, där hittade jag två lika dana klänningar fast olika färger. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha, så jag tog båda färgerna. Det blev en blå glittrig och en grå/silverglittrig, 99:- st, då tycker jag att man kan passa på att köpa dom färgerna man vill ha.
Ett par mönstrade leggins för 149:- och ett par svarta pösbyxor som är grå/svit mönstarade. Hittade inte inte dom byxorna på hemsidan, men gav 149:- för dom också, och dom har redan blivit mina favoriter, så himla sköna! Nu har jag lite kläder att växa i ett tag framöver. Försökte handla så smart som möjligt, då jag tittade på hur töjpara kläderna var, så dom här ska jag nog kunna ha i några månder.
 
Just för tillfället sitter jag kan knaprar på pepparkakor som jag och mamma bakade igår. Ska strax läsa igenom alla bloggar, innan jag slår mig ner i soffan tillsammans med min bäste pojk ♥

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥