10 augusti

2015-08-10 - 11:39:34 / 0 kommentarer ..


Det var så länge sen jag bloggade att jag var tvungen att läsa det senaste inlägget för att inte upprepa mig nu. 
Nu har snart hela sommaren gått, redan mitten av augusti och om några veckor drar sista terminen i skolan igång. 
Känslan av att ha endast 4 månader kvar av skolan är så jäkla underbar! Om jag ska sammanfatta den här skolgången på 3,5 år med ärliga ord så har det varit en jäkla lekstuga.Förknippa inte lekstuga som att vi har lekt igenom hela utbildningen, utan snarare att klassrummet har i det flesta fall varit en lekstuga. Det ska bli så skönt att äntligen få komma ut och börja jobba heltid i verkligheten och inte i någon fantasivärld som utbildningen vill framföra det som.
 
Nåja, nog om skolan, det är många veckor kvar dit så än behöver jag inte lägga energi på den. 
 
Sommaren då.. enligt mig måste jag säga att det har varit en bra sommar trots att värdet inte har varit lika bra som tidigare år, men man kan ju inte få allt. Fick ju iallafall 4 efterlängtade veckor tillsammans med min käraste. Under de fyra veckorna hann vi med att göra en hel del, varit i söderköping tre gånger, bott i stuga på lysingsbadet tillsammans med bästaste Josse och Richard, varit och badat på Äventyrsbadet, firat bästaste Theo på sin 2-årsdag, varit i skogen några vänder och ätit massor av glass. Om ca 14 dagar åker vi till Göteborg över en helg för att se Metallica. Jag hoppas även på att vädret håller sig bra så att jag kan få någon dag på stranden med lite bad.
 
 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥