apartment

2012-11-29 22:27:00 / 4 kommentarer ..Sliten

2012-11-29 15:40:48 / 0 kommentarer ..Lever fortfarande

2012-11-29 15:31:45 / 0 kommentarer ..


De va ett tag sen jag uppdaterade bloggen. En väldigt enkel anledning till de är att vi fortfarande ine har fått internet i nya hemmet. Förhoppningsvis ringer telia imorron och säger att det är fixat. En månad utan internet har inte varit lätt faktiskt. De märks att man är beroende av de. Inte bara för nöjen utan alla skolarbeten också som ska skickas via nätet, info om skolan finns på nätet. Rätt svårt att veta vad man ska göra när man inte kommer åt infon. 
 
Iallafall, livet knallar och går med stappliga steg framåt. Den senaste veckan har varit väldigt kämpig, men det är väll bara att bita i det sura äpplet, vad ska man göra när det redan är gjort liksom? bara att ta tag i situationen och se framåt. 
 
Jag vet att många av er är intresserade av en titt i nya hemmet, bilder kommer upp så småning om, så fort jag får ork till att plocka fram kameran och får internet så ska nog lite bilder ploppa upp. 

torsdag

2012-11-08 11:48:02 / 1 kommentarer ..


De va ett tag sen jag skrev nu, men jag har inget internet i lägenheten förrän den 14 nov. Just nu sitter jag hemma hosmamma och pappa och försöker att plugga, går inge vidare. De e så illa att jag sitter och överväger att hoppa av utbildningen, de blir bara värre och värre för varje uppgift! Känner mig så jäkla korkad när jag inte fattar mig på uppgifterna.
 
för övrigt mår ja väll relativt bra, finns ju saker som kunde varit mke bättre än va dom är. Saker som rör mig personligen och så, tråkit att det alltid ska vara något, aldrig ska man få vara glad och lycklig för de ska alltid vara något som går emot och trycker ner all glädje i botten.
 
Nehe, de e väll bara att fortsätta me den här jättetråkiga hemtentan, kunde ju åtminstånde vara lite intressant och givande, men inte ens de. Var finner man då lusten till att lära?

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥