Gotland

2016-05-26 23:25:00 / 0 kommentarer ..


Länge sen jag uppdaterade, men tiden och prioriteringen finns liksom inte, det är så mycket annat som kallar på en, om det inte är lillfisen så är det pyssel som lockar, hah! 
 
Vi har iallafall haft första semestern med Liam, eller ja.. jag och Liam hade semester medan pappa Felix jobbade. Ibland händer det att Felix får jobba borta en längre tid och då passar det ju utmärkt att jag och Liam följer med, för vi sitter ju ändå bara hemma och glor annars. Så den här gången blev det Gotland, vi har alltså spenderat 1,5 vecka på Gotland. Har haft det hur mysigt som helst på Gotland men har även haft en hel del händelserika stunder som jag hoppas att jag aldrig igen ska behöva uppleva, bland annat resan till Gotland. Åkte med färjan från Västervik och det var ju en upplevelse i sig. Det gungade så dant att vi alla, Felix, jag och Felix kollega med familj mådde illa och spydde av sjösjuka. En annan händelse som jag aldrig mer vill uppleva var när en pojke på 5 år klättrade upp på en rauka och tappar taget och faller ca 5 meter ner till stranden, pojken klarade sig bra med bulor i huvudet och en stukad fot efter omständigheterna. Men förövrigt har vi haft det fantastiskt bra med super väder, vi har utnyttjad all ledig tid tillsammans och åkt på utflykter, sett rauker, gått i Lummelundagrottan, varit vid Pippihuset, Varit vid den blå lagunen, promenerat inne i Ringmuren, ja listan på saker vi gjort och upplevt kan bli väldigt lång, men hur som helst har Gotlandsresan varit kanon.
 
 
Och Liam växer så det knakar, både på längden och vikten. Nästa vecka blir han 2 månader och nu i veckan var vi på BVC, han är nu 60 cm och väger 6175 gram, stora killen! 
Kan ju lova att han suger ut alla kilon, 14 kilo på 7 veckor är inte fy skam, bara 9 kilo kvar nu tills jag är där jag en gång startade. Men jag tycker allt att den muffinsmage jag har är lite roligt att klämma på, magen är så mjuk, haha!
 
Tiden som är nu går åt till mycket pyssel. Jag älskar att pyssla och knåpa, och det är ju mycket roligare nu när man kan pyssla till någon. Nu i helgen tänkte jag föröska få tag på gips och göra gipsavgjutning på Liams fötter och händer. Ska även försöka få iväg lite bilder på framkallning och förstoring. Hade till en början tänkt att göra fotobok på nätet till Liam, men kom ganska så snart fram att en sådan fyller jag ganska snart mer bilder. Det får helt enkelt bli gamla hedliga fotoalbum. Något som jag inte har något emot, då jag själv älskar att bläddra i fotoalbum och se på kort. För mig känns det viktigt att Liam också ska kunna bläddra bland kort på sig själv som liten.
 
Nu är det nog dags för mig att sova, om någon timma eller två vaknar lilleman för nattens käk. 
 
 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥