Söndag

2016-03-06 - 20:55:08 / 0 kommentarer ..


Imorgon börjar den sista arbetsveckan, det ska bli rätt skönt faktiskt att bara ta det lite lugnt de sista veckorna innan Bulan kommer. Men samtidigt kan jag tänka mig att dagarna kommer vara så långa, jämfört med nu när jag slår ihjäl några timmar på jobb. Nåja, hur som så ska det bli skönt att gå lite hemma.
 
I helgen har jag och Felix installerat babyskyddet i bilen, så nu är den redo att användas! Hittills är jag riktigt nöjd med stolen, den känns verkligen superbra och säker, den är riktigt high tech och piper om något är fel eller inte sitter i som det ska, känns tryckt! 
 
Idag har jag bakat många, många plåtar med bullar som blev helt okej goda. Istället för att bre på med smör, strö med socker och kanel så gjorde jag två olika smörkrämer, en vaniljkräm och en kanelkräm. Bullarna blev helt okej goda men vaniljkrämen smakade visserligen inte vanilj utan fick någon smak av knäck, men det blev gott!
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥