Rosa, rosa och lite mer rosa

2016-03-09 - 22:30:13 / 0 kommentarer ..


Jotex - GRACE kanallängd ljusrosa (här) // Jotex - MYSA pläd puderrosa (här) // Jotex - GRACE kuddfodral ljusrosa (här)
 
Idag när jag kom hem från jobbet började jag direkt att styra om här hemma, fick lite vårkänslor, så jag kände att gardinbyte i sovrummen var på tiden efter att ha haft grå gardiner under hela vintern. I det lilla sovrummet, som just nu är Felix kontor fick det bli vita lite tjockare gardiner och det blev kanon bra. I vårat sovrum fick det också bli vita gardiner som är mönstrade i ljusgrått och turkost och dom gardinerna ångrade jag ganska fort att jag satte upp, det skar sig ganska rejält med de guldiga detaljerna jag har i sovrummet! Turkost och guld går absolut inte ihop! Försökte till en början se om jag kunde möblera om mitt pynt, att flytta guldet in till tvrummet och flytta silvret till sovrummet, men det blev inge vidare det heller, då tvrummet är inrett utifrån silver. Så det fick helt enkelt bli en sväng in på Jotex och klicka hem lite nytt till sovrummet, och den här gången blev det rosa!
Jag tror att det kommer bli riktigt bra med rosa i sovrummet till guldet, speciellt nu till våren också, ljust, lite pastelligt, lite vår-romantik typ. Jag tror det kommer bli kanoners faktiskt!
 
Rosa har väll inte varit någon favoritfärg tidigare men jag har under det senaste året börja tycka om rosa mer och mer, har ju till och med några klädesplagg som är rosa och jag funderar på om jag ska införskaffa mig en rosa kappa nu till våren dessutom. Jag tror på rosa i vår!
 
Nåja, dags för en samarin och sen är det läggdags. Imorron är det näst sista arbetsdagen.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥