Pyssel av det som finns hemma i skåpen

2016-03-27 - 20:23:07 / 0 kommentarer ..


 
Idag har jag haft en pyssel dag här hemma.
Som jag visade för några inlägg sen så pysslade jag ihop en gren med fjärilar på, den har jag nu satt upp på väggen i hallen och satt en ljusslinga i. Sen gjorde jag en egen poster som jag satt i en guldig ram, det är datumet på Felix och min förlovningsdag. "Vasen" som blomman står i gjorde jag av en gammal tacosås burk, glittrade burken guldig och satt ett vitt band över gängorna.
Tänk att det kan bli så fint av värdelöst skit man har hemma i skåpen.
Jag kom på nu att det var ju lite tråkigt att jag inte tog någon före-bild i hallen, men aja.. Hallen var riktigt tråkig innan så det var egentligen inget att se, haha!
 
För övrigt idag har jag och Felix tagit det lugnt. Vi hade en liten tävling förut om vem som kunde måla upp bästa planlösningen på ett hus. Jag tycker självklart att min planlösning va bättre än Felix, men Felix hade en "häftigare" planlösning än mig eller "fränare planlösning" som han sa, hah! Hur som helst kom vi fram till att det är väldigt svårt att planera upp ett hus med den perfekta planlösningen.
Middagen idag fick bli skräpmat som vi tänkte att vi skulle äta ute i naturen, men när vi klev ur bilen med vår mat och skulle gå och sätta oss på vår uttänka plats upptäckte vi hur mycket det blåste, så det fick helt enkelt bli middag på balkongen istället.
Kvällen blir väll rätt stillsam kan jag tänka mig, se om det finns något intressant på tv:n att titta på, annars finns ju youtube.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥