Påskhelgen

2016-03-27 - 19:48:55 / 0 kommentarer ..


Några dagar sen sistens men det blir lite så när det är storhelg och man åker runt till familjerna.
 
I fredags var vi hos Felix föräldrar, käkade och hade dart tunering tillsammans med dom och Felix faster + man. Tyvärr så vann jag ingen omgång den här gången, men jag kastade väldigt bra i fredags så jag får helt enkelt vara nöjd med min prestation, dessutom klarade jag av att räkna ut mina poäng själv. Jag är verkligen sämst på matte, att räkna ut ett tal som är typ 17+13+8 tar en evighet och ibland vet jag knappt ens hur jag ska börja räkna. Men i fredags fick jag till mågon matteteknik så jag kunde räkna mina poäng själv. 
 
I lördags åkte vi till Arum, svängde förbi mormor, morbror och kusin på en kopp kaffe innan vi åkte hem till mor och far som bjöd på hemmalagad pommes och skinkstek, jag tror det var skinkstek. Iallafall så var det supergott! Självklart blev det ju lite fika på maten.
Hela den här helgen har jag gått och väntat på ett påskägg och det är tur att mamma vet vad alla barn väntar på efter maten, hah! Hon gav oss "barn" varsitt påskägg med lite godis och en trisslott i. Påskägg är ju ett måste och det bästa är att hur gammal jag än är, så kommer jag alltid vara ett barn som vill ha ett påskägg haha! 
Mamma hade även planterat en zinkhink med penséer som jag fick av henne och bulan fick en ap-nalle som fick en plats i sängen.
 
 
På måndag är det dags för påskfirande hos Felix mormor.
Hade hoppats lite på att bulan hade velat komma ut, för den där laxen är ju väldigt god och lockande på påskbordet. Nåja, får väll helt enkelt vänta några dagar till på lax.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥