Nedräkning: 8 dagar

2016-03-23 - 20:21:04 / 0 kommentarer ..


Jag tror inte ni förstår hur långa och tråkiga mina dagar är just nu! 
Jag får höra från flera håll och kanter att jag ska njuta av den här sista tiden med sovmorron, kunna äta när jag vill, göra vad jag vill, men helt ärligt så kan jag inte njuta ett skit av sovmorron eller kunna äta när jag vill för det är så fruktansvärt tråkigt. Jag är inte intresserad av att ha sovmorron eller att vara själv och kunna göra vad jag vill. För hade jag velat ha sovmorron och göra vad jag vill så hade jag och Felix aldrig skaffat barn. Men det är väll nu när det är så nära, man är som mest otålig, iallafall jag! Fast om jag ska vara sån så vet jag inte riktigt om det är jag eller Felix som är mest otålig, han är nog snäppet värre otålig än vad jag är, haha!
Det kommer iallafall bli helt fantastiskt att inom några veckor få en snurrande vardag ♥
 
Men lite pyssel har jag allt fått till här hemma. Tog in en björkgren i början av veckan som jag skulle sätta i vatten och pynta med fjädrar, men insåg ganska snart att den inte skulle bli bra, så det blev något helt annat av grenen. Jag har nämligen pysslat ihop en fjärils-gren, fjärilarna har jag vikt själv av papper och limmat på grenen, nu ska jag bara sätta upp den. Jag tänker att jag ska ha den i hallen, för vår hall är så himla tråkig! Jag tänker att grenen ska få sitta över de två hyllorna vi har i hallen, men frågan är nu vad sjutton ska jag ha för pynt på hyllorna?! Ljuslyktor är ju inte ett alternativ eftersom att grenen är torr och sen papper = brand.
Kanske avvakta lite och sen ha lite foton på hyllorna, kanske någon form av anslagstavla eller något.
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥