Lördag

2016-03-12 - 19:45:41 / 0 kommentarer ..


Fick hem paketet från Jotex i fredags, men tog ner gardinerna lika fort igen! Det var det gräsligaste jag någonsin har skådat. Tänk er den där riktigt rosa färgen som var populär på 90-talet, det var bara halm solfjädrarna som saknades i fönstret, fysablar säger jag bara! 
Kuddfodralen var lika gräsliga dom, dessutom var dom genomskinliga så underkudden lös igenom. Provade att ha lila kuddar under då jag inte har några vita, men det blev ju nästan ännu värre. 
Det enda som jag kände mig nöjd med är filten för den har den där rosa färgen som jag vill ha. Så idag har jag suttit och tittat på Jotex efter nya gardiner och kuddfodral som jag vill byta till, hoppas att de nya gardinerna och kuddfodralen blir bättre. Jag vill ju så gärna ha rosa i sovrummet!
 
Idag har vi varit en sväng i Gamleby för att fylla på spolarvätska i bilen som vi glömde kvar där för ett tag sen. Blev lite käk innan vi for hem. Dessutom har blivande farmor pysslat ihop en jättefin mobil och två hängen till vagnen, jag vet inte vad dom heter men sån där man sätter i sufletten, superfina!
 
 
Nu ikväll ska jag sätta igång och baka lite för imorron kommer det fikabesök. Fyller ju 24 på måndag, så lite födelsedagsfika är ju ett måste! 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥