Ett försök att ta in våren i hemmet

2016-03-20 - 19:18:09 / 1 kommentarer ..


Felix väckte mig kl 6 imorse för att jag snarkade, sen kunde inte vi somna om. Låg och tittade på serie i sängen fram till 8 och då somnade jag om, men blev väkt var 5 min för att jag började snarka igen.
När Felix åkte iväg och fixade med bokföringen så släppte han av mig vid Rusta. Gick där inne och försökte finna lite inspiration till hemmet, för självklart började jag styra om hemma bland blommor och prydander efter frukosten och fick ingen ordning på skiten sen.
Så en promenad från Rusta och hem fick det bli och det räckte ganska så bra. Blev ju så himla fjantig på vägen hem också. Gick nämligen igenom skogsdungen som är bakom polisstationen och dagcenter och där inne så kom det en man som inte hade alla får i hagen och började gå efter mig, fjantig som jag är så tänkte jag att jag får absolut inte stanna eller gå saktare så han kommer ifatt mig, Så jag trampade på i ett tempo som kaanske var lite väl. Han gick efter mig nästan hela vägen hem, tre hus ifrån vårat hus svängde han av och då rann svetten om mig! När jag kom in var det precis som att jag hade duschat, alla kläder var helt genomblöta av svett!
 
Men hemmet såg precis lika dant ut när jag kom hem som det gjorde när jag åkte, så det var bara att ta tag i städning och alltihopa. Tog några timmar innan allt var i sin ordning och precis när jag stängde av dammsugaren kliver Felix innanför dörren. 
 
Idag får det bli lite småglimtar från hemmet, för jag har inget annat att fota just nu, haha!
Jag hade tänkt att ta lite porträttbilder nu när jag har fått så fina lampor av Felix, men jag är ju så svullen och dan i ansiktet, så nej.. inga bilder på mig, dubbelhaka deluxe liksom, haha!
 
 
Jag försöker att få in lite mer färg i vårat hem. Vardagsrummet eller tvrummet är nästan enbart svart, grått, vitt, så idag har jag försökt att få in mer turkost och lila för att liva upp rummet lite. Jag tänker att två färger livar upp det lite mer än vara en. 
Köket har sin färg, turkost. 
Sovrummet har ju haft sitt guld/rosé och vita nu ett tag, men där inne vill jag få in mer rosa. Det är bara gardiner och kuddfodral som saknas, hoppas verkligen dom nya gardinerna blir bra!
Nu är det bara hallen kvar att göra något åt, igen.. Hallen är ju så tråkig att pilla med tycker jag, men jag har en idé som jag ska prova. 
 
Just nu sitter jag här i soffan och är helt slut, ska strax hoppa in i duschen innan framen drar igång, så himla spännande! Jag hejar faktiskt på Nina.
Sen ska jag nog gå och sova. Hela den här veckan har jag och Felix gått och lagt oss innan kl 22, det är helt sjukt vilka pensionärer vi är, haha! Men man kan väll se det som så, att ju tidigare vi går och lägger oss, ju fortare blir det en ny dag och en ny dag är en dag närmare bebis ♥
Det är nedräkning här hemma, bara 11 dagar kvar! och nu i veckan är det påsk också, så då kommer några dagar att swisha förbi! 
 

Kommentarer
Melany Aurora - http://aurorals.blogg.se

Du har jämt så fina foton! Älskar att klicka mig in här hos dig :)
Och snart kommer bebisen yay :D

Svar: Åja, va kul att du tycker det, tack så jättemycke!Jaa, det är inte så många dagar kvar nu, hoppas bara på att inte behöva gå över så många dagar :)
Johanna Huhtala

2016-03-21 - 09:06:08

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥