14 mars

2016-03-14 - 15:21:43 / 1 kommentarer ..


 
Idag tog jag tag i att ta lite bilder på bulan, har varit väldigt dålig på att dokumentera magen, men ska försöka bli bättre på de nu den sista tiden. Kan ju vara roligt att ha några bilder att se tillbaka på och även kunna jämföra med vid nästa graviditet. På tal om graviditet så mår jag fortfarande hur bra som helst, inga konstigheter mer än att kroppen samlar vatten. Vilket känns i händerna, det stramar en del i fingrarna och i handflatorna. Benen och fötterna har också en hel del vatten, även ansiktet, speciellt hakan. 
 
Nu är det inte alls långt kvar och spänningen stiger för varje dag, men jag känner ingen nervositet eller oro inför förlossningen. Jag har läst på lite granna om förlossningsarbetet, de olika faserna och så, men jag tar allt med en nypa salt. Läser mest för att veta vad som händer i kroppen.
 
Idag har jag även födelsedag, inge märkvärdigt i sig, blir ju bara 1 år äldre. Men uppvakad blev jag utav Josse och Theo som bjöd på kinalunch, hur gott som helst!
Av Felix har jag fått två softboxar som är påväg hem med posten. Dom kommer användas flitigt sen när bulan kommer ut. Det är faktiskt lite därför jag har önskat mig studiolampor, för bulans skull.

Kommentarer
Marie -

Lycka till när det är dags ☺️

Svar: tack så jättemke! De kommer nog gå kanonbra :D
Johanna Huhtala

2016-03-16 - 21:40:11

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥