typiskt mig..

2016-07-04 22:02:14 / 0 kommentarer ..


I veckan fick jag äntligen hem mina framkallningar, några förstoringar och några 'vanliga' kort som har hamnat i ett album nu. Vilken känsla det är att sitta och bläddra i ett fotoalbum än att sitta och titta på korten på datorn. Blev så glad över att mobilbilderna även hade lite kvalitet. Ska försöka varannan månad att framkalla lite bilder.
 
Jag framkallade som sagt även några förstoringar som jag ska sätta i ramar, ska bara få tid till att sitta och pyssla med det också. Jag har väldigt många projekt på gång nu. Bla ligger det ett halvfärdigt projekt på köksbordet som jag gärna skulle vilja få färdigt det här århundrandet, haha!
 
I beställningen fick jag även ett nytt mobilskal som jag var så himla nöjd över, typiskt nog så hann jag bara använda skalet en dag, för dagen efter tappade jag telefonen i backen så skärmen sprack, så en ny telefon fick det bli, en samsung s7 edge för den som bryr sig. Men oj vilken kamera för att vara i en mobiltelefon. Blev väldigt överraskad att kameran är så bra, blev väldigt glad när jag upptäckte kamerans kvalitet. Det blir ju ett antal bilder under en dag, för den riktiga kameran bär jag tyvärr inte med mig överallt, vilket jag borde göra, men den används oftast bara vid spcifika tillfällen, så som resor, utflykter eller liknande. Det är ju mycke smidigare att bara ta fram telefonen och knäppa några kort.
 
Men eftersom att jag har en ny telefon nu, så har jag faktiskt beställt hem ett plånboksfodral som jag 'designat' själv med bilder på L, jag hoppas att det är fint och i bra kvalitet.
 
 
Här är skalet jag köpte till den förra telefonen. 
 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥