Måndag

2016-01-25 - 14:28:02 / 0 kommentarer ..


Imorse var jag och Felix på MVC, allt såg bra ut, bebis var livlig i magen och idag var det första gången som Felix fick känna bebis riktigt ordentligt. Stackarn, varje gång han ska känna på bebis så stannar bebis upp med alla rörelser, men idag så fick han känna ordentligt.
 
Helgen har varit bra den också. Lördagskvällen spenderade vi hemma hos Jocke tillsammans med några från gänget och Jocke, spelade lite tvspel och körde beer pong. Var väll hemma sisådär runt 4 på morronen, var länge sen man var ute så sent om natten, men det är väll bäst att passa på att uppleva de sena hemgångarna innan bebis kommer. 
 
För övrig med graviditeten så går allt bra, börjat få lite ondare i ena skinkan, men jag tror att det har med att musklerna är ihopdragna efter alla kramper om nätterna, får försöka strescha ut skinkan lite, haha! 
Veckorna börjar dra ihop sig och det känns lite som att förlossningen kan dra igång när som helst. Jag vet att det är typ 10 veckor kvar, men man vet ju inte när allt drar igång så jag försöker hålla mig lite förberedd på att bebis kan komma tidigare. Sen kan man ju inte direkt planera eller förbereda sig så mycket mer eftersom att varken jag eller Felix vet hur det blir, vi vet inte när bebis bestämmer sig, vi vet inte hur det är på förlossningen eller hur allt blir. Men vi tänker att vi förbereder det vi kan här hemma med packade BB-väskor, blöjor, bindor och bars till Felix att äta inne på förlossningen om han blir hungirg, hah. 
 
Idag får det bli en bild på en liten fågel som jag tog här om dagen när jag var ute på promenad.
 
Ärligt talat så är det ganska skönt att gå lite hemma faktiskt, kanske låter som att jag är lite slö och lat, men ja.. varför inte liksom. Budgeten inom barnomsorgen i Västerviks kommun är ganska dålig, så jag vet att många förskolor inte tar in så vikarier om det inte är krigläge, men jag är beredd på inhopp om det behövs.
 
Resten av dagen blir nog rätt lugn, Felix ska snart till tandläkaren och efter det ska vi nog iväg en sväng till Gamleby.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥