Lördag

2016-01-16 - 22:51:54 / 0 kommentarer ..


Hur kallt kan det vara? det är inte ens lite uppfriskande skönt, det gör ju ont i hela ansiktet bara man går ut för att kasta soporna, känns som att kylan kryper in innanför kinderna och fryser sönder huden, typ is-sprickor som bara växer, haha! 
Ikväll har jag tänt värmeljus i hela hemmet, kylan har tydligen en tendens till att krypa in genom fönstrena också. Imorse var nog värst när vi vaknade, det var så kallt att det gjorde ont i fötterna när vi gick barfota på golvet. Fattar inte att det kan vara så kallt. Hoppas att det vänder snart och blir lite mildare igen, längtar till våren, den där härligt varma vårsolen.
 
 
Jag har äntligen funnit en liten overall till den lilla. Har varit på jakt nu ett tag efter en ytteroverall till våren. Nästan alla affärer har enbart dom där lurviga björnoverallerna, jag tänker att en sån blir ju väldigt varm, speciellt nu till våren och knölig i bilbarnstolen, stackars liten! Men av en ren slump så tittade jag på rea-ställningen på H&M och hittade en perfekt overall som var tunn men ändå lätt fodrad, den kommer bli super bra!
 
På tal om den lilla, jisses vilken kraft det har blivit i sparkarna/slagen den senaste veckan. Händer att jag vaknar till om nätterna av att bebis sparkar och slår. Det är rätt häftigt att man redan nu märker utveckling hos barnet. Att barnet utvecklas i snabb takt utanför magen är för mig ingen nyhet eller något konstigt i sig, men att man som gravid redan nu märker stor utveckling hos barnet är väldigt häftigt. Det roliga är att jag märker att bebisen reagerar på olika saker i vardagen. Som att åka bil, det räcker med att starta bilen så är det full aktivitet i magen under hela blifärden. Duschen har också blivit något som bebisen har börjat reflektera över nu de senaste veckorna. Det är jättekul när vattenstrålarna träffar magen och jag ser hur bebisen börjar knuffa där vattnet träffar. Till en början trodde jag att det var en slump, men jag har faktiskt testat bebisen och det är gaska tydligt att bebisen följer ljudet. Samma gäller Felix röst, när Felix kommer i närheten så blir det också mycket sparkar och slag, lille plutt ♥
 
Nåja, ska försöka få med min stora älskling till sängen för några timmars sömn.
Imorron ska jag sätta mig och scanna in alla anställningsbevis för ca 4 år tillbaka som ska skickas iväg elektroniskt. För tydligen så kan man ju inte skicka vanlig post längre, allt ska ju ske elektroniskt.
Dessutom ska jag även ta tag i och fixa vår surfplatta så att den fungerar att se film på, nu när herren här hemma ska börja jobba borta ibland. Han trodde nämligen att han skulle få ta med sig laptopen när han åker iväg, men det går inte för sig, haha!

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥