Fredag

2016-01-29 - 14:59:07 / 0 kommentarer ..


 
Idag blir bebis i magen 31 veckor, wuhuu! Såklart firar jag det med några inköp till den lilla.
Två par utomhus strumpor. Egentligen är det nog vanliga strumpor, men jag tänker att dom där ska få fungera om typ små tossar att ha på sig ute, tänker att det kanske blir lite kyligt om foten att bara ha strumpor.
En filt, filtar är alltid bra att ha! Jag vet, den är blå, men den fanns bara i blå och orange och tyckte inte att den oranga va fin, så det fick bli en blå. Och så blev det en nalle till, till samlingen. Nallar kan man absolut inte få för många av!
 
Just nu sitter jag och väntar på att posten ska komma, väntar på ett paket! 
Ska nämligen på bröllop under vårdagarna så jag har beställt en klänning som jag tänker att jag ska ha. Då kan man ju tänka att det är ju en väldigt dum idé att beställa en klänning nu som jag inte ens vet om jag kommer att kunna ha och framför allt är det en klänning som jag inte kommer att kunna amma i. Men som tur är så finns det ju bröstpump och nappflaskor, även tur att det är frivilligt att köpa godis och onyttigheter, så det ska nog gå bra att få på sig klänningen.
 
Felix är iväg och jobbar idag, vilket innebär att han kommer hem lite senare ikväll sen, vilket i sin tur innebär att jag ska laga mat idag. Jag kan inte laga mat, det smakar ve och fan när jag har varit i köket. Då är det ju sån tur att jag ska laga enkel mat idag, ryggbiff med hemgjord potatisgratäng och frästa champinjoner och morötter. Det ska bli spännande och se hur det samkar sen när det är klart.
 
Förutom att vänta på posten och laga mat så ska jag försöka få ner några rader om förlossningstiden. Ska tydligen skriva ner tankar om hur jag ser på förlossningen, önskemål, amning, mina tankar, felix tankar etc.. Förmodrar att det är något som ska med när förlossningen drar igång sen, så det är väll bäst att skriva ner lite tankar. Ska även skriva checklista inför BB-packningen. Jag vet, jag kanske gör världens grej av det här, men jag är förstföderska och då ska det vara så, massor av saker, allting ska vara klart och färdigt och bra, och allt där imellan. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥