drömmar om framtida hus..

2016-01-04 - 23:56:54 / 0 kommentarer ..


 
Hemma hos oss är det bara jul i december, så under helgen som var åkte hela julen ner i kartongerna igen.
Förutom minigranen och småhusen. Jag älskar den lilla minigranen så den får faktiskt vara uppe ett tag till, den känns inte så julig, mer vintrig om ni frågar mig. 
Samma gäller de små husen, dom är heller inte jätte bundna till julen, så dom får också vara uppe ett tag till. 
 
Dock tycker jag att det är synd att snön inte kom lite tidigare, för i år hade jag knappt en enda julkänsla. Hela julkänslan bygger på snön, ingen snö - ingen julkänsla. Men nästa år, då får vi hoppas att det är minst 1 meter snö på julafton!
 
Nu ikväll har jag och Felix varit ute på en promenix i snöyret, det är rätt skönt ute även att kylan biter tag ganska så bra om hakan och kinderna. Det blev en promenad vid vår stadsdel, gick och kikade lite på hus som vi vanligtvis brukar göra när vi är ute och går. Oftast går vi och fantiserar ihop ett drömhus. Vårat drömhus är ett hus som ligger i denna stadsdel som vi bor i, alltså norra delen av Västervik, typ Amerikaområdet. Huset ska helst ha två våningar, suterräng eller övervåning. Huset ska inte vara topprenoverat invändigt, men det ska vara beboligt. Det är ju lite roligare att kunna göra huset till sitt egna hus, tråkigt att flytta in i ett hus där allt redan är helrenoverat med allt nytt. Sen får det ju inte vara några skador på huset. En relativt stor trädgård med minimalt med insyn från grannar och väg, så man i princip kan gå naken utan att grannarna har full insyn på ens trädgård. Kanske låter som en omöjlighet att hitta ett sånt hus här inne i Västervik. Men ikväll har vi hittat några gulkorn som motsvarar lite av våra drömmar, som vi tidigare har missat på våra promenader. Förhoppningsvis kommer inte husen ut på markanden förrän tidigast 5 år, för innan dess har vi inte riktigt råd med ett hus som vi vill ha.. Men drömma kan man alltid göra.  

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥