Avslutningsmiddag

2016-01-14 - 22:29:00 / 0 kommentarer ..


Jag blunda visst, haha!
 
Idag har vi i klassen haft avslutningsmiddag på Campus Hultsfred.
Avslutningen var helt okej, middagen bestod av exotisk planka, med frukter och kallskuret med fika efteråt. Lite underhållning fick vi också till fikat, en tjeja som plingade på gura och sjöng egen skrivna låtar och ledningen höll ett tal. För en gång skull var det ett bra tal som inte var riktade mot oss i klassen personligen, för det finns inget värre än att sitta och lyssna på ett tal handlar om klassen, "att vi har varit så himla bra och att vi har varit en så bra klass" av en person som har sett oss max 3 gånger under alla år. Men den här lednings-mannen hade ett väldigt bra tal som utgick från en tidningsnotis som var lite roligt, som mer handlade om förskolläraryrket. Pressen var där också, tog lite kort till tidningarna, själv blev jag intervjuad av någon journalist, men till vilken tidning vet jag inte för det glömde jag att fråga, haha!
 
Två klasskompisar hade även fixat med en tipspromenad, en sådan tipspromenad där tre personer skulle tävla i en minitävling. En jättebra aktivitet som avslutning där vi fick skratta lite tillsammans innan vi skildes åt. Kändes så märkligt på något vis att säga hej då idag, för innan har man alltid sagt "Hej, vi ses nästa vecka" eller nått liknande, men nu är skolan slut och för min del så kommer jag förmodligen inte att träffa någon utav klasskompisarna mer, någonsin, kanske. Ronja kommer jag väll stöta på och kanske Vimmerbyborna, men inte de klasskompisar som bor i Hultsfred, eller de som kommer från Skåne eller Jönköping. Väldigt märklig känsla.
 
Det kommer bli väldigt tomt i vardagen nu fram tills bebis kommer. Är van vid att alltid ha något att göra eller ett måste, så som skolarbeten eller hålla sig uppdaterad på mailen. Men ne, nu kommer vardagen bli ganska tom och lite tråkig. Speciellt nu också när Felix driver eget företag så kommer det förmodligen bli att han kommer att vara hemifrån i några dagar och arbeta borta den närmsta tiden, då kommer dom dagarna han är borta bli ännu tråkigare, haha! Men det kommer ju bara att ske en liten tid nu framöver. 
 
Iallafall, ikväll har vi varit ute och firat avslutningen, jag fick välja mat idag så självklart blev det att gå ut och käka tillsammans med Josse och Jocke. Fick ett jättefint armband va Josse i examenspresent ♥
 
 
Nu ska jag strax gå och lägga mig, är helt färdig för idag.
Imorron ska jag till försäkrningskassan och fråga va sjutton dom pysslar med, varför de inte kan skicka rätt jäkla papper! Tredje gången nu jag får hem fel papper som ska fyllas i för mammapenningen, fasiken vill ju ha det här färdigt för veckorna går fort och försäkrningskassan är inte direkt kända för att vara de snabba på handläggning och beslut. Meeen det rer sig nog till slut det också, nu har jag ju all tid i världen och styra med tråkiga papper. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥