Allt för den lilla ♥

2016-01-27 - 18:57:25 / 1 kommentarer ..


Jag älskar att pyssla och vara kreativ, så jag har faktiskt pysslat ihop en stjärnlampa som jag har hängt över bebisens säng. Lampan är bara tillfällig, jag har en hel del andra planer för senare projekt i bebisens egna rum. Men dom projekten blir inte förrän bebis är tillräckligt mogen för att sova ensam i eget rum.
 
Lampan är iallafall gjord av lite hårdare pysselpapper och sedan har jag satt i en batteridriven ljussingla som inte blir varm. Jag älskar att ligga och titta på den där sängen innan vi somnar på kvällen. Så häftig känsla att det ska ligga en liten söt knorrande bebis i den där sängen ♥
Nu står spjälsängen i vårat sovrum. Felix kom att tänka på att spjälsängen kanske var för bred för dörröppningarna här i lägenheten, då vi hade byggt upp sängen i lilla rummet. Så vi var tvugna att prova och se om vi fick in sängen i vårat sovrum utan att behöva montera ner den, för att bygga upp den igen i vårat rum. Det var på millimetern att sängen gick inom dörrhålet.
 
 
Det ska bli så kul sen när bebis börjar bli stor så jag och Felix får sätta tänderna i inredningsprojektet. Vi har lite planer för rummet redan  nu faktiskt. Jag går inte in så mycket i detalj, men i helhet ska rummet inbjuda till färg och lek, men ska även innehålla ett lugn för bebisens sömn. På dagarna ska rummet vändas upp och ner, det ska lekas och det ska vara färger, men på kvällen ska rummet ha ett skönt lugn som får bebis att slappna av. Det är ganska självklart enligt mig, då man kan tänka utifrån eget perspektiv hur dåligt och oroligt man sover när miljön runt om en är stökig. 
 
Ni kommer förmodligen få följa inredningsprojeket sen om tidigast ett halvår eller så. Kommer bli sjukt bra!
Kan lova er att jag norpar åt mig all inspiration, alla pysseltips, precis allt just nu som jag kan pyssla till bebis sen. 
 
Nåja, idag har jag varit iväg och jobbat några timmar som kollega till Ronja och inte som klasskompis.
Kvällen blir rätt lugn, tv-tittande och någon god smoothie tror jag. Har funderingar på om jag ska baka efter farmen, typ kola/sirapskakor eller någon enkel kaka. 

Kommentarer

Så fin:)
Jätte fin blogg, lycka till med den, kram

2016-01-27 - 21:03:46

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥