Onsdag

2016-02-03 - 15:21:00 / 0 kommentarer ..


Igår kväll satt jag och pillade lite med mina naglar. Blev sugen att testa på att göra fade nails, alltså när naglarna har två färger som man aplicerar mig själv av en vanlig typ tvättsvamp. Men jag vetti hundan, de som gör sådana naglar måste ju ha någon form av special nagellack med extra mycke färg för jag fick inte till de. Det var ju mer svampen som sög upp all färg än att färga mina naglar. Det fick bli enkla nude-rosa naglar med lila glitter. 
 
 
 
Ser ni hur trött jag är? världens påsar under ögonen! Ett under att jag inte somnade idag när jag hade sov-vilan tillsammans med barnen. Natten blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Tog flera timmar innan jag somnade, när jag väl somna vakna jag gick och var helt genomsvett. Svetten rann om mig bokstavligen, det var som att jag hade stått i duschen och sedan gått och lagt mig i sängen. Hela sängen var även helt genom blöt. 
Idag jobbade jag på den avdleningen som jag ska vara på i 5 veckor och det kommer nog bli bra! Lär väll precis lära mig alla barns namn tills det är dags att sluta. Det är ju en speciell namntrend där alla namn är typ lika fast man byter de första bokstäverna. Det är så svårt att hålla isär alla namn, "vad hette hon nu, Tuva? Luva? Snuva? eller var det "Lova?, Tova?, Mova?"
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥