Jag känner att det är min dag idag!

2016-02-03 - 20:31:01 / 0 kommentarer ..


Som jag nämnde tidigare så vaknade jag inatt av att jag var genomsvett, så jag tänkte att jag skulle fräscha upp sängen riktigt ordentligt med nyvättade kuddar och täcke.
Jag kan säga som så, att tvätta något täcke blev det inte, inte efter att ha tvättat våra kuddar.
 
Bild 1, ser det ens ut som en kudde? Det var så mycket vatten i kuddarna att jag fick säta mig på kuddarna och krama ut så mycket vatten jag kunde med hela min kroppstyngd, precis så som man gör när man ska tömma en luftmadrass på luft. Hängde sedan upp kuddarna på torkställningen, men insåg ganska snart att dom där kuddarna kommer ju mögla innan dom blir torra, så jag tänkte att jag skulle hjälpa lite på traven.
 
Bild 2, medan jag satt och fönade torr den ena kudden fick den andra kudden luftast av bordsfläkten. 1 timma senare så började kudden som jag torkade med hårfönen bli torr. Då upptäcker jag massor utav små knölar i kudden som jag började "lösa upp", det var bara det att dunet tydligen hade klumpat ihop sig och bäddat in massor utav vatten i alla dessa knölar!
 
Bild 3, ja.. den talar väll för sig själv!
Vet ni hur mycket blött dun stinker? Det luktar verkligen SKIT! Jag som hade sett fram emot att sova gott på två kuddar som luktar nytvättat ikväll, men den drömmen får jag nog ta och packa ner i någon låda..
Förhoppningsvis så kanske kuddarna är torra tills jag ska sova, det är ju några timmar kvar tills jag tänker att jag ska bädda ner mig i en nybäddad säng, med en förhoppning om att få sova åtminstone på 1 kudde. 
 
Jaja, jag gör mig iallafall inte sysslolös dessa dagar Felix är iväg och jobbar.
 
 
Nu ska jag ta något gott och smaska på till Farmen. Får se Farmen på play ikväll då tv4s kanal laggar och hackar. Så någon tv ikväll lär det inte bli, då det bara är dåliga program på dom andra kanalerna. Och 5an har vi inte kvar eftersom att vi drabbades av det där brådet mellan bolagen.
 
Men jag har lärt mig något av denna kväll, att inte tvätta dunkuddar om jag inte kan tumla dom efteråt.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥