I väntans tider..

2016-02-25 - 20:28:05 / 0 kommentarer ..


En vecka sen sist och det har väll inte hänt något speciellt under veckan, både jag och Felix jobbar och när vi inte jobbar så försöker vi fördriva tiden så gott som möjligt såhär i väntans tider. Den här veckan har jag fördrivit mycke tid genom att måla. När jag var yngre var rita och måla det enda jag gjorde typ, så det har varit lite nostalgi känslor under veckan faktiskt när jag har suttit och målat. Men det är kul och jag ska inom någon dag påbörja en teckning som jag har velat måla ett tag, kände att jag inte ville påbörja den direkt då jag behövde värma upp lite. 
 
 
Imorron går vi in i vecka 35 och allt känns fortfarande jättebra, jag jobbar ju än och tycker att det funkar bra. Dock är jag väldigt trött efter jobbet, men det gör mig ingenting för det hjälper mig bara att sova bättre om nätterna.
Känns lite enformigt att skriva om graviditeten då det liksom inte händer något speciellt. Bulan växer och blir starkare för vardag. Jag har fått en del frågor om hur jag känner inför förlossningen och ja, vad ska jag säga? Både jag och Felix är väldigt lugna, ingen stress eller oro överhuvetaget. Jag ser väldigt mycke fram emot förlossningen, det kommer så himla spännande och jag är väldigt pirrig. Jag vet ju inte hur det är, eller hur det känns så allt känns väldigt spännande och jag ser fram emot dagen då Bulan bestämmer sig för att komma.
 
I helgen ska jag och Felix ta hand om våran bil lite, storstäda och tvätta den ren och fin för nästa vecka kommer nämligen babyskyddet hem och då vill jag att bilen ska vara ren och fin när den ska installeras. Vagnen kommer även i samma leverans, som jag har längtat efter vagnen, den kommer stå vid min sidan av sängen, haha!

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥