Baby shower

2016-02-28 - 21:47:23 / 0 kommentarer ..


Idag har det varit en mycket bra dag med oväntad aktivitet.
 
Vaknade upp efter en god nattsömn utan uppvaknande för toabesök, så jag var rätt kissnödig när jag väl vaknade vid 7.30. Gick och tog några chokladbitar innan jag gick och la mig brevid Felix i sängen och smaskade, haha!
Gick upp och käkade frukost runt 10 tiden på ett ungefär. Det är rätt skönt att bara ligga och grisa i sängen tillsammans, spela mobilspel och titta på någon serie innan frukost. 
Vi har ju börjat med någon dum grej, att ta med laptopen till sängen om kvällen för att se på serie innan sovdags och på morronen innan frukost. Blir ju att man somnar så himla sent, för man tänker "amen bara ett avsnitt till.." och sen har man helt plötsligt sett 3 avsnitt och klockan är mitt i natten.
 
Iallafall, efter frukost så började jag dammsuga och fixa lite här hemma. Plockade fram lite andra filtar till soffan som jag tvättade upp och böt kuddfodral och lite. Felix åkte ivägför att fixa med bokföringen och jag satt mit helt genom svett vid datorn för att få ner pulsen lite innan jag skulle hoppa in i duschen. Att dammsuga är nästan som att genomgå ett helt träningspass när det gäller svettmängd, jag är helt genom blöt av svett när jag har städat.
Men någon dusch hann jag inte ta innan det ringde på dörren och kära Jenny stod utanför, något "Hej och välkomnande" fick hon inte, utan mer.. "vad gör du här?" haha! Stackare.
Svettig och dan blev jag bortförd med ögonbindel och helt plötsligt stod jag i hallen hemma hos Josse där även Lisa och Ronja var. Dom har varit så himla söta och fixat en baby shower, jättefin med massor av god fika, fina gåvor och roliga lekar. Jag vann förövrigt en av lekarna, då man skulle klippa av en bit snöre som man trodde skulle gå runt magen och alla skratta åt mitt snöre för att jag tog så kort, men jag var närmast med endast typ 10 cm, yeeah! Dom andra tävlingarna behöver vi inte prata om.. jag behöver nog plugga på lite om det här med födsel och lite sånt som har med graviditet att göra. 
Det var en riktigt mysig eftermiddag och jag tackar ännu en gång så himla mycket för de fina gåvorna och allt, riktigt roligt ♥
Blev helt överrumplad och väldigt förvånad, något som jag inte hade en aning om eller hade förväntat mig. Felix har tydligen vetat om det här väldigt länge och har lyckats hålla sig från att försäga sig.
 
Ska bli spännande att se vem som kommer närmast. Alla har gissat på att Bulan är en pojke, men det kan med lika stor chans vara en flicka.
 
Nu har jag iallafall tagit mig en välbehövlig dusch, käkat lite mat och kollat på Farmen. 
Ska strax göra mig klar för natten, imorron väntas jobb igen och därefter ska jag med mamma en sväng på stan.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥