Liams dop, 27 augusti

2016-08-29 - 16:48:42 / 0 kommentarer ..


I lördags var det äntligen dags för Liams dop, han var så himla duktig. Lite uttråkad i kyrkan, men de levande ljusen var ju väldigt spännande att titta på. Självvar jag väldigt pirrig i magen, var så orolig att jag skulle stå där framme i kyrkan och böla, haha! jag är så känslig och när Lisa sjöng sina låtar var det väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna. 
 
Efter kyrkan gick vi över till församlingshemmet, där jag och mamma var dagen innan jag pyntade. Fikade på smörgåstårta och vanlig tårta som Felicia, felix syster hade bakat, den var så fiin och hur god som helst. Det blev en ganska lång dag för honom och när det var dags att öppna presenter somnade han gått i Felix famn.
 
Efter dopetkalaset blev det 50-års kalas för Liams farmor, så kvällen spenderade vi där. Tanken var att vi egentligen skulle sova kvar, men det blev lite mycke för lilleman som vi åkte hem runt 22.30.
 
 
Det blev ett lyckat dopfirande och vi är mycke glada över alla presenter som Liam fick. Blev otroligt glad över att Liam fick saker som han faktiskt kommer ha nytta av, kunna leka och använda. Superfina presenter!  
 
Tackar alla som var med och firade Liams dopdag med oss, tackar så mycket för alla fina presenter. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥