Hallå!

2016-08-29 - 15:54:49 / 0 kommentarer ..


Ojoj, nu har det gått en lång tid sen sist, men det händer så himla mycket om dagarna att bloggen inte hinns med. 
 
Den här sommaren har varit helt underbar, att få spendera härliga soliga dagar tillsammans med min lilla familj har varit oslagbart. Vi har hunnit med några utflykter, bla har vi varit på Kolmården tillsammans med mamma, jimi och jimis flickvän Emma. Vi har även hunnit med en tripp till Gotland också, Felix o Kim hade några dagars jobb där, så jag och Liam följde med. Dock var ju vädret det sämsta tänkvärda, det regna varje dag, och då menar jag regnade varje dag, det var inte uppehåll på två dagar. Liam och jag försökte hitta på saker om dagarna iallafall, men det var lite knöligt och lite trångt då vi bodde på vandrahem den här gången. 
 
Liam har vuxit på sig och är en stor pojke som älskar banan, han är helt tokig i banan, haha! och gröt är ju väldigt gott det med. Mat överlag är väldigt intressant och han vill gärna smaka på allt, så det mesta får han faktiskt smaka. Han växer så fort, och på fredag är han redan 5 månader, jisses. Det är så himla mysigt att vara hemma tillsammans med honom och det glädjer mig att jag har ett år kvar med honom, då tanken är att jag ska vara hemma tills Liam är ca 1,5 år. Jag känner, att det är lite 'onödigt' att skola in Liam på förskolan precis innan sommaren, då sommaren på förskolan ser annorlunda ut än resten av året. Det känns lite dumt att ge honom en trygghet hos vikarier, hos vänner som han kanske inte kommer ha efter sommaren, då många förskolor går ihop ocg hjälps åt, då måste han liksom 'skolas om' till hösten med nya pedagoger och vänner. Då är det lika bra att vara hemma över sommaren och skola in honom på hösten så han får en trygghet hos de riktiga pedagogerna. För mig är det viktigt att Liam känner trygghet hos sina förskolefröknar, då det är där som han i princip kommer spendera hela sina dagar. Men jag är inte ett dugg orolig över förskoleperioden, men det har nog med att jag själv är i yrket och vet hur saker och ting kommer gå till. 
 
nog om det.. i våras nämnde jag att Felix och jag skulle bygga ett matbord och det har vi nu gjort. Är så himla nöjd och det är med glädje vi äter frukost och middag vid bordet, Liam glädjer sig också till att sitta vid borde och äta tillsammans med oss. 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥