Första april

2016-04-01 - 21:46:00 / 0 kommentarer ..


Nedräkningen fortsätter med +1, igår var datumet för beräknad födsel men det kom ingen bebe igår. Jag var helt bombsäker på att jag inte skulle gå över tiden, men chi fick jag! 
 
Istället för att ligga och föda på BB så tog jag en sväng på stan igår tillsammans med Matilda och en av hennes kompisar, det var ju tjejkväll. Jag brukar inte springa på tjejkvällarna för jag tycker att rabetterna är as dåliga och så är det bara rabatt på skit eller gamla plagg från flera år tillbaka, lite så som mellandagsrean. Men igår överträffade några affärer sig själva, framför allt veromoda, men där inne var det ju sjukt mycke folk! Nästan allt var på rea, så jag köpte två lite tjockare koftor som jag har sneglat på ett tag, en vit och en rosa. Turligen kunde jag ha dom i min vanliga storlek, den rosa är visserligen en S, så den är liite stor men den kanske krymper till sig lite i tvätten.
Kön till kassan var ju superlång och ett tag funderade jag faktiskt på om jag skulle skita i att köpa dom där två koftorna, stå i kö för att betala två koftor i typ 20 min, nejtack! Då var Matildas kompis väldigt smart, det finns ju två kassor och det var bara kö till en kassa, så en kassa var helt tom, så vi fick förbi hela 20 minuters kön, haha! Man får ju fasiken inte vara dum. Dessutom fick jag en goodiebag från eleven.se med produkter av ett värde för 750:-.
 
Nu har det gått 10 timmar sen jag skrev det ovanstående, haha! 
När jag satt och skrev inlägget imorse så ringde mamma och fråga om jag ville följa med runt i stan, så jag har varit iväg större delen av dagen i affärer, sen gick resten av dagen åt att lagat mat och sova på soffan, haha! 
Jag hade tänkt att visa koftorna och det som fanns i goodiebagen, men det får bli en annan dag, för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig i sängen.
 
Föresten, fick hem mina nya rosa gardiner till sovrummet, blev så mycke bättre!
Men det gäller att vara flitig med att bädda sängen med överkast, för det rosa skär sig gaaanska mycke med våra turkosa lakan vi har i sängen just nu.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥