21 oktober

2015-10-21 22:18:38 / 0 kommentarer ..


tänkte kika in och säga hallå, nästan en månad den sist ju. Jag har verkligen blivit skit dålig på att uppdatera, men jag hoppas att det kommer bli bättre nu så småning om.

Den senaste tiden har jag spenderat i förskolan, som jag har nämnt tidigare så är jag ute på praktik och har gjort ganska så exakt halva tiden nu, har endast 2,5 vecka kvar. känns riktigt skönt att det börjar närma sig slutet av skolan, när jag tänker tillbaka på tiden så har 3,5 år gått väldigt fort.

Jag tycker att tiden, dagarna, månaderna också springer iväg. Blev överlycklig när jag igår kom in på maxi och såg att det har smygit igång julen. Vem tror ni spenderade minst 30 min vid bara den avdelningen? hah, och inte gick jag tomhänt därifrån heller. Lite av det jag letar efter till julen fanns på maxi så det är klart att jag passar på att handla när jag väl hittar det jag vill ha. ååh jag längtar så himla mycket till advent! första advent är en av de bästa dagarna på året, tända första ljuset, äta nybakad lussebulle och självklart se på julkalendern, något som jag aldrig kommer växa ifrån.
Hoppas bara att jag hinner brodera klart löparen till advent. Lever i min egna lilla bubbla just nu där hela min fritid går åt till att sy, och förmodligen är jag klar med sida 1 av 2 till helgen, sen är det bara gasen i botten med sida 2, då jag ska sy samma motiv en gång till. Felix tycker att jag har tagit lite väl mke vatten över huvudet, men jaja.. har ju inte så mycke annat för mig om kvällarna ändå just nu.

som sagt så ska jag försöka bli mer flitig med uppdatering. Har egentligen en hel del att blogga om, men som jag har undvikit att göra av olika anledningar. men mer om det i ett senare tillfälle.

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥