Redo för 1 advent

2015-11-28 - 23:25:05 / 0 kommentarer ..


Natten till idag var min tur att spendera på soffan, haha! Jag hoppas att vår situation som är just nu blir bättre inom dom närmsta dagarna, kan ju inte ha det såhär. Trots att dörren va stängd till sovrummet vaknade jag ett antal gånger av att Felix drog några timmerstockar så väggarna skakade. Vid 03.30 så vaknade Felix och då var det äntligen min tur att få sova några timmar i sängen, vaknade några gånger under de timmar jag sov av Felix förfärliga hosta, jag kan verkligen inget annat än att tycka så himla synd om honom!
Tycker det är helt fantastiskt att vi
 
Trots våra sömnlösa nätter har ändå dagen gått och jag har faktiskt hunnit med en hel del.
Igår efter att jag och Ronja hade pluggat så drog jag fram allt adventspynt och lite till.. gick knappt ens att gå in i vardagsrummet, det var saker överallt. Men jag hann inte med golven igår, så dom tog jag idag. Köksluckorna fick också en omgång och även badrummet fick sig en rejäl tvätt. Jag är väldigt förvånad över att det fortfarande är skinande rent här hemma, i vanliga fall brukar det vara skitigt igen efter bara någon timma. Men nu är allt på plats, om 14 dagar är det dags igen för då ska granen och allt annat julpynt upp.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥