Kalmar och liten gran

2015-11-30 - 19:58:00 / 0 kommentarer ..


Ny vecka nya tag! Idag har jag varit i Kalmar tillsammans med Ronja.
Vi for iväg strax innan 7.30 imorse för att ha provopponering, som gick väldigt bra. Mycket stolt över vår presentation av den andra gruppens arbete och mycket nöjd med min insats att försvara vårt arbete. Men jag måste erkänna att jag var ganska pirrig när vi opponera på den andra gruppen, så pirrig att jag blev torr i munnen och nästan slickade ut de sista vattendropparna ur min mugg. Även svettproduktionen kom igång också, så nu vet jag att den fungerar. Inga tröjor som sitter tajt under armarna vid skarpa lägen! Turligen hade jag linne på mig idag, så linne får det absolut bli nästa vecka då vi ska göra detta på riktigt med publik, examinator och alltihopa. Då kan jag tänka mig att nervös-svetten kommer att komma och även torr i munnen-dilemmat som gör att man knappt kan prata, haha! Men skitsamma, det är ingen som känner mig där ändå, då har jag och Ronja nått att skratta åt i bilen hem efteråt.
 
När porvopponeringen var klar vid 12.00 tog vi en sväng på IKEA innan vi åkte hemåt. Jag som inte skulle handla något, kommer hem med en karse, som vanligt. Hittade en hallmatta som jag har letat efter hur länge som helst, en dörrmatta som är ca 2 m lång. Då gör det inget om man går in lite i hallen med skorna på, om man har en vanlig matta så drar ju den åt sig allt vatten och smuts, så var den mattan förstörd. Jag blev överlycklig när jag hittade den här mattan! När vi kom till julsakerna så fick jag syn denna lilla söta sak på en hylla, en liten gran. Var bara tvungen att köpa den, jag såg hur bra den skulle bli i hallen med en liten ljusslinga i.
 
 
Men jag har lite beslutsångest om den verkligen ska stå i hallen, skulle gärna vilja ha den på tvbänken så
jag kan se den hela tiden. Det där är så typiskt mig när jag har handlat något nytt, då vill jag att det helst ska stå brevid mig hela tiden så jag kan sitta och titta på den nya grejen, eller om jag har möblerat eller gjort om i något rum, då kan jag stå i dörrhålet till de rummet och bara glo för att jag tycker att det är så fint. Jag kan lova er att Felix får ju höra ett antal gånger "titta så mysigt, titta så fint, kom och titta, titta här, är det inte mysigt?" när jag har gjort något nytt här hemma. Men jag tänker att den lilla söta granen lika väl får stå i hallen för om ca 14 dagar så åker den riktiga granen upp och då räcker det med en gran i tvrummet. Jag verkar vara den enda som tycker att årets platsgranar är superfina, de är lite spinkiga men har ändå någon form av efterliknelse av en riktig gran. Sorligt nog kan man ju inte köpa en ny plastgran varje år och speciellt inte vi, vi som köpte den dyraste jäkla plastgranen på marknaden för ca 2 år sen, Känns ju lite illa att då gå och köpa en ny gran igen för att det har kommit en ny modell på granarna i år. Får helt enkelt stå ut några år till med granen jag har.
 
Helt plötsligt blev det ett väldigt långt inlägg om granar? jag som hade tänkt att skriva om andra saker, men det får väll helt enkelt bli i ett annat inlägg framöver, för nu börjar mitt tvprogram. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥