Fredag

2015-11-20 - 10:08:00 / 0 kommentarer ..


Äntligen har den första minusgraden visats på termometern, hoppas på att det kommer lite snö framöver också. Fick ett snap i från Norge och där har man redan fått den första snön, inte så konstigt kanske med tanke på att det är Norrland, men ändå, jag längtar tills snön kommer.
 
Nu på morronen har jag varit iväg till mvc, innan jag gick därifrån så var jag tvungen att väga mig. Felix sa imorse innan han for iväg till jobbet att han trodde att jag vägde 58,5. Aldrig i livet att jag väger så mke, 55 gissade jag på. Tjena, exakt 58,5 visade vågen. Jag har alltså gått upp 8,5 kilo, och då tänker jag, att jag har halva tiden kvar av graviditeten så lika mycke till kommer jag nog gå upp, det är alltså 16 kilo! Det är ju as mycke, jag ska ju gå ner dom där extra kilona sen också!
Kan ju lova att det inte kommer bli några fler 100kr godispåsar framöver, morötter, gurka och lättdipp hädanefter, haha! Jag har faktiskt märkt att jag har lagt på mig, speciellt på låren och under hakan, självklart! Dom två ställena som är svårat att få bort det överflödiga på, kommer vara som en liten köttbulle i ansiktet sen, precis som den gamla goa tonårstiden. Nåja, skitsamma, det är ett mindre irlandsproblem att ta hand om sen när bebisen har kommit, huvudsaken är att den lilla godingen i magen mår bra.
 
 
Några spännande bilder har jag inte, så det får bli en från gårdagens självporträtt fotografering.
På tal om fotografering, jag har faktiskt önskat mig två softboxar av Felix antingen till julklapp eller födelsedagspresent. Egentligen skulle inte vi köpa julklappar till varandra i år, eftersom att vi under julledigheten ska till bla Ikea och shoppa loss, så kan vi lika gärna köpa något till oss då. Men så kom jag på igår när jag var ute och fotade att det skulle vara bra med softboxar så jag någon gång kan vara hemma, inne i värmen och fota. Visserligen funkar utrustingen jag har, men det är ju ett sånt himla bök varje gång, dessutom får inte bilderna samma kvalitet i ljussättning, vilket gör att bilderna oftast blir brusiga och trista. Sånna måste införskaffas så jag kan knäppa underbart fina bilder på lilla hjärtat sen ♥ 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥