Än är veckan inte över

2015-11-26 - 23:23:31 / 0 kommentarer ..


Guud Vilken vecka det har varit, jag är helt färdig, och det är bara torsdag.
Början av veckan bestod mesta dels av plugg, eller skriva på c-uppstasen, skickade iväg den igår (onsdag) till de två tjejerna som ska opponera på vår studie på måndag, och vi fick deras studie som jag och Ronja ska opponera på. Men jag måste bara säga, va sjutton har dessa tjejer gjort?! Helt katastrof, det är det värsta jag någonsin läst, jag skrev till och med bättre uppsatser i högstadiet, helt otroligt dåligt! Vad har dom lärt sig under dessa 3,5 år? Både jag och Ronja höll på att börja gråta när vi såg det här, det värsta är att vi ska på ett pedagogiskt sätt berätta för dessa tjejer att deras arbete är katastrof, då även jag och Ronja blir bedömda när vi opponerar deras arbete. Så nästan hela dagen igår och idag har gått åt för att skriva ner synpunkter som vi ska framföra på ett pedagogiskt sätt.
 
inte nog med det, så har Felix varit dundersjuk hela veckan, vilket också har resulterat till att både han och jag har sovit skit under de senaste nätterna. Men den värsta natten va faktiskt inatt. Ingen av oss kunde somna, eftersom att jag vet att han har svårt att somna med tanke på att han är sjuk, så försökte jag ligga så stilla som möjligt för att han inte ska vakna, och det är just då det spritter i hela kroppen, kunde inte ligga på rygg för då kliade det på ryggen, låg jag på sidan så domnade armen bort. Felix snurrade också runt i sängen som en propeller, upp och snyta sig, hosta och nös, afy.. Så vid kl 3 på morronen gav jag upp och gick och la mig på soffan, men det var svinkallt så jag gick tillbaka till sängen. någon timma efter de, då tröttna Felix, då tog han soffan istället, då somnade jag och sov till 8. Vi käkade lite frukost tillsammans, då Felix är sjukskriven idag och imorron. Han har nämligen tagit bort en visdomstand, så ni kan ju tänka er hur ynkligt det är här hemma, både sjuk och ont, stackarn. 
 
Vaktisarna har även varit här idag och undersökt varför det stinker cigarettfimp i vårat kök. Det är just vid diskhon, eller vid diskbänken. Efter en stunds letande så upptäckte dom att det är vår diskmaskin som stinker. Känns ju jättetrevligt att diska med den liksom. Enligt vakisarna så ska problemet sitta i rören eller någon form av fuktskada, så imorron ska jag köra igenom maskinen med något medel och se om stanken försvinner. Det var skönt att få veta att det är den som är problemet, för först trodde jag att problemet satt hos min granne, men så var inte fallet, det här problemet kan man iallafall åtgärda, det kan man inte med grannen. 
 
Senare på eftermiddagen, runt15:30 tiden åkte jag till Arum en sväng för att fika hos mormor som fyller år idag. Vi hjälpte henne med att hänga upp gardiner och sätta fram adventsljusstakar. Det tog sin lilla tid det också, klart att det alltid är något som ska krångla, är det inte gradinstången som inte passar så är ljusstakarna trasiga, haha! Mormor va snäll och hjälpte mig att fålla upp min duk som blev klar tidigare i veckan. Hittade snabbuppfållningsband i lådan här hemma som jag använde mig utav, mycke smidigt faktiskt, och bra blev det också. 
 
Nu ikväll har jag även hunnit med att skära upp fudgen jag gjorde igår kväll. Hann tydligen med det också igår, gjorde både saffrans fudge och mintchokladfudge, riktigt goda och lätta att göra, blev en hel del fudge, så något mer godis behövs nog inte den här månaden. Bakade även stor favoriten här i hushållet, snickerkakor.
Ska försöka hinna med att baka lite lussebullar imorron kväll tänkte jag, om jag orkar!
 
Lördagen kommer bestå av adventsstök och städning. Jag har inte dammsugat här hemma på typ, 14 dagar och jag håller på att dö! Hela hemmet känns så jäkla skitigt bara för att jag vet att golven inte är dammsugade. Den här veckan har varit nästan olidlig, men så onödigt att dammsuga och städa när jag ändå ska ha storstädning på lördag. Så för att härda ut de sista dagarna nu, så skiter jag i att sätta i linser om dagarna, då ser jag inte skiten, haha!
 
Men något positivt med den här veckan är att imorron blir bebisen i magen 22 veckor. Magen växer, och snart pluppar naveln ut, kan tänka mig att nästa vecka så har jag utåtnavel.
Nåja, dags att krypa till kojs, det är en dag imorron också. Hoppas på att den här natten blir bättre än den förra. 

 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥