9/11

2015-11-09 - 22:21:00 / 1 kommentarer ..


Jag har så himla många idéer och tankar just nu till jul och advent, jag vet att jag tjatar och babblar välidgt mycke kring julen just nu, men jag är sååå himla peppad på att få julstöka, jag ser verkligen fram emot det i år!
Iallafall så tänkte jag ta en svänga förbi några affärer imorron och handla julgransbelysning, igen.. tredje slingan nu på tre år. Men som jag tror att jag har nämnt tidigare så ska jag ha stora ljus i granen i år, dock tycker jag att "avslutet" på ljusen år så tråkiga, där själva klämman sitter, så jag ska faktiskt knåpa ihop egna ljusmanschetter och sätta på varje ljus. Manschetterna ska jag göra av små tallkottar, binda ihop dom till en liten manschett och sätta på ljuset. Jag tror att jag även ska "glittra" några av kottarna. I mitt huvud räknar jag på att det ska få plats 4 kottar till varje manschett, så jag tänker att jag ska ha guld- och silverglitter kottar, men även några utan glitter. Svårt att förklara min tanke, men jag kommer absolut att visa när jag har gjort klart dom. Tänkte faktiskt redan imorron gå ut i skogen och plocka kottar. 
 
Sen har jag nog ångrat mig lite kring strutar i granen, jag ska nog istället göra små pappers flätade hjärtan som man gjorde som pyssel när man va liten. Tänker att jag ska göra hjärtanen av julklappspapper, provade idag att göra ett hjärta av de paketpapper jag har och det fungerade väldigt bra, var lite orolig över att papprena skulle vara för tunna och gå sönder, men det funkade bra!
 
Jag har även handlat en hel del inredning, självklart till julen då. Några bilder på inredningsgrejerna har jag inte, då allt ligger i förrådet och väntar på att få komma upp 1 december, så då kan jag visa lite vad jag har köpt under hösten. Men så har jag också handlat lite kläder till den lilla. Jag har väntat lite med det, men i helgen när vi va i Karlstad på besök hos faster med familj så kunde jag inte hålla mig längre, det blev lite kläder. Jag tror inte jag behöver handla så mycket mer än det jag har nu, för jag tänker att det är roligare att handla sen när den lilla krabaten kommer ut. Men någon form av overall ska jag inhandla, men det blir lite närmare sen. 

Kommentarer

Vill se bilder på dig o magen också!! Och läsa om hur du mår!? 😄 Kram

Svar: Såja, nu har du fått ett inlägg ;)
Johanna Huhtala

2015-11-10 - 15:37:54

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥