Veckan!

2015-03-20 - 21:18:31 / 0 kommentarer ..


Typ flera dagr sen sist ju, men jag har en superbra anledning, skolan! Skolan har tagit upp den största delen av tiden den här veckan, men det är ingenting jag gråter över för jag tycker att det har varit rätt kul. Vi håller just nu på med ett rapportarbete, eller håller på vi är klara med ett rapportarbete om vardagskontakt i förskola/skola, riktigt intressant. Det handlar om kontakten med föräldrar, så ni som tror att jobbet som förskollärare är att bya blöjor på småbarn, släng er i väggen! Som förskollärare ska man vara lika pedagogisk mot föräldrar som mot barn. Jaja, nogpratat om min skola och min blivande yrkesroll som superhjälte. 
 
Annars i veckan då? 
Jag har iväg en sväng på stan för att fixa lite ärenden, bland annat ett nytt bankkort då cippet på kortet har slutta fungera, kanske nämnde de i början av veckan? Gick även i affärer och letade efter en badmössa, det finns inga badmössor att få tag på ju. Dessutom har jag varit och beställt ett par nya solbrillor, 5000;- !! för ett par jäkla solglajor, det är ju helt sjukt! Men jag måste ha ett par ordentliga glajor som funkar med mina ögon och linserna. Kan inte ha sånna glajor som man köper i vilken affär som helst, får jätteont i huvudet då det inte är glas utan plast, vet inte om det blir någon överansträngning att titta genom dåliga plastrutor.
 
Eftersom att jag inte hittar några badmössor så får jag väll göra en, en plastpåse och paketsnöre funkar prima!
 
 
Igår var jag ledig, och vilket toppen väder det var då! Låg på balkongen större delen av dagen och lyssnade på musik, solade, drack kaffe och käkade glass. Helt okej dag faktiskt.
 
 
Idag gick jag upp med Felix vid halv 7-tiden. Gjorde mig i ordning och följde med han runt på jobb. eller jobb, vi åkte runt och lämnade reklamlappar i postlådor, haha! Käkade frukost på subway, och efter en runda till skjutsade han mig till jobbet vid 11-tiden. Jobbade fram till halv 5, hade stängningen idag. Åh jag älskar att jobba med dom små!
Väl hemma duschade jag, Felix lagade en supegod middag, jag öppnade paket som jag fick på posten från Norge. Världens bästa Josse hade skickat födelsedagspresent, två olika te-sorter  och tre par uggleörhängen och ett halsband med en uggla. Jag tror att människorna i min omgivning har snappat att jag tycker om ugglor!? hih. Nu ikväll ska jag bara sitta här i soffan dricka te och titta på tv. Just nu är det Lets dance och om en liten stund börjar Ack värmland. 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥