Torsdag

2015-03-13 - 18:22:00 / 1 kommentarer ..


Inatt har jag sovit ganska illa, kunde inte ligga ordentligt på huvet, var sååå öm i hela hårbotten. När Felix gick upp vid 6 så gick jag upp tillsammans med honom, tyckte inte de va någon idé att ligga kvar i sängen och försöka sova när jag inte ens kunde sova, haha!
Nåja, käkade frukost till nyhetsmorron, gjorde mig i ordning och åkte iväg till jobbet vid 10-tiden. Jobbade fram till 16.30, åkte där efter och handlade lite på maxi innan jag for hem. Felix kom hem lite senare idag då han har jobbat 10 mil hemifrån, så det fick bli en sen middag.
Efter middagen satte jag igång och bakade lite och medan kakan stod i ugnen så plockade jag i ordning lite i badrummet bland smink, smycken och andra produkter. Något bättre ordning än innan, då allt stod lite huller om buller i badrumsskåpet.
 
 
Efter allt bakstök i köket, så tog jag äntligen en dusch, en riktig dusch. Nu känns håret mycket lättare och är inte alls lika öm i hårbotten längre. Asså, jag fattar inte hur jag ska klara detta, att endast duscha håret 2 gånger i veckan?! Så finns det tjejer som endast duschar håret 1 gång varannan vecka, de enda jag börjar fundera på, när börjar kantarellerna växa i hårbotten? Jag tycker det är äckligt, håret måste ju lukta något så overhört äckligt? Na, de där med 2 gånger i veckan vet jag faktiskt inte om jag kommer att lara av, möjligen 3 gånger, men inte färre än så. 
 
Resten av kvällen blir lugn, blir att sova tidigt ikväll, då det är skola imorron. sitter just nu och väntar på att Felix ska komma hem från sin badminton träning. 

Kommentarer
Anonym -

Vart har du köpt smyckestället? Det var fint och vekar vara bättre än "ett vanligt" :)

2015-03-13 - 20:22:52

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥